![]() |
|
| |||
| |||
| Kız kardeşlerim laptop çok yavaş ve i anlamına yavaş Windows için 30 dakika içinde yüklemek için taeks. Çünkü üzerinde sürü şeyi vardı ama o uzakta her şeyi aldı ve hala çok yavaştı Aslında rağmen oldu. Şimdi merak im gibi, şu an 128 mb ram var en iyi koç yükseltmektir. Bu yüzden hakkında 1gb yükseltmek istiyor. Bir makul Bilgili arkadaşına o ne i proccesor ile uyumlu olduğunu kontrol etmek gerektiğini söyledi konuşuyordu. Bu nedenle bazı ram preoccsor bir Intel Pentium 4 işlemci olduğunu sopalarla bana tavsiye edebilir bassically merak ifyou im. Bu yüzden 1gb almak gerekir gibi ive madeninde 1gb var Ive masaüstü PC aynı işlemci var. Sadece ne kadar uyumlu ve ben birkaç seçenek sorta şey düşük fiyatlı orta fiyatlı ve daha exspensive biri olabilir en iyi yapar merak im. Sohbet Pc ama iyi teknik tarafı çoğu ile im değil iyi. ![]() ![]() ![]() Bir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Ashley ve hoş geldiniz!
30 dakika için pencere yüklemek için çok uzun bir zaman. Ben RAM düşük miktarda geçmişte yavaş dizüstü bilgisayarlar oldu ama bu uzun zaman aldı. Sen virüs ve casus yazılım makine kontrol ettiniz mi? Onun ki bu konuda bir sorun neden açılma süresi çok uzun thats olabilir mümkün. Ayrıca eğer zaten ve ayrıca sabit diski birleştirmek için download ve CCleaner koşmak onun iyi bir fikir sığınak - her ikisi de 'temiz' ve 'sorunlar' seçeneklerini çalıştırın. Sana yükleme bölümüne buradan indirebilirsiniz düşünüyorum. Daha fazla RAM kesinlikle iyi bir fikir, ama unutmayın ki dizüstü masaüstü için farklı bellek almak - fiziksel boyutu farklıdır. Önce RAM türü o alır bilmemiz gerekir - size el bilgisayarı ile birlikte bu öğrenmek gerekir. Kılavuzu kaç RAM yuvaları söylemek gerekir ve RAM maksimum tutar ne olduğunu. Örneğin, o zaman likley ki mevcut 128MB bir yuva üzerinde eğer olurdu ya diğer yuvaya, hangi 1128MB verecek veya almak gitmek 1GB tek bir sopa almak oturuyor iki RAM yuvası var Mevcut 128MB ve dışarı 512MB bellek siniri bakın. Başka bir seçenek mevcut 128 mb tutmak ve başka 512MB ekleyin. Eğer gitmek http://www.crucial.com/uk/ sonra da onlar size hangi bellek dışarı bulmak için bir araç var. I really zaman İngiltere'de olduğu yararlı bulundu. Daha sonra fiyatları öğrenmek ve bir kez aradığınızı biliyorum karşılaştırın. Ama kesinlikle (eğer sığınak zaten) bir virüs ve spyware / malware kontrol çalıştırın. Çok kullanışlı bir program 'HijackThis' (yine ben download bölümünde burada olduğunu düşünüyorum) adında bir. Ayrıca, ve sonra 'Anti post-virüs içine oluşturduğu log yapıştırın çalıştırabilir Forumlar Spyware' bölümünü tıklayın. Daha sonra olup herhangi bir şeyler var ki shouldnt ve nasıl kurtulabilirsiniz olmak hakkında bazı tavsiyeler almak mümkün olacak. Olası zaten bu bir sürü şey yaptım ama her ihtimale karşı size değil onun değerinde söz ettim. Umarım yardımcı olur. Benim Sistemi: Fil
|
|
| |||
| |||
| Run casus virüs de tarar. |
|
| |||
| |||
| Ben aslında sahip masaüstü koç içinde biri yuvası left bulundu ve DIMM olduğunu. Sohbet bir casus yazılım arama yapıyor ve şimdi arama yok. So i ne kadar döner görürsünüz. Tüm yardım için teşekkür ederiz. Ayrıca im Bu threaddaki konu dışı biraz im biliyorum ama yeni bir başlangıç save me. Herhangi bir nedenle çok sıcak ve kapatma switiching geri altında bir kitap ile bir masa ile daha fazla hava içinde izin almak olacak ve ne zaman o gets çok sıcak sadece onu laptop normalde o alışkanlık izin bazı ciddi sorunları var kapatır Beni yanına ama uni birkaç hafta içinde bu yüzden ailem benim için dışarı sıralamak istediğiniz oluyor ona ![]() Bir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RegCure deneyin belki, belki o kadar tuşları yavaşlama Tescil, iyi amele için beni!
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Çünkü sadece 128 mb ram ile Windows çalıştırmak için çalışıyoruz çok (casus yazılım vb kenara) yavaş olacak. XP 256MB çalıştırmak için size çalıştırdığınız tüm uygulamalar için daha fazla ihtiyacı en az, o zaman gerektirir. P4 çipleri çok masaüstü PC kızarmış ekmek tek başına bir laptop Let's çalıştırın. Eski HP sürekli 60C üzerinden, bazen 70C vurma koştu bir P4 3GHz ve cpu vardı. Çünkü işlemci fazladan sabit) sisteminde bant genişliği (RAM eksikliği dikkate alınarak çalışmak zorunda olduğu 1) Başlarken Daha fazla RAM sorunu hafifletmek olacak öneririz. 2) Eğer var kuzey orada üzerine ve download Avast silin. Hem giderek mı burada . Norton gibi sürekli arka planda, işlemci çalışma zamanı yemek çalışır. Eğer rahat 3) yeterince şasi ve yapıştırmak kontrol edin arka toz kaldırmak yapıyorum. Dizüstü bilgisayarlar daha susceptable olan toz bileşenleri ile ağzına kadar çok yakın bir yapışkan madde anlam doludur daha küçük masaüstü kasa alanından dolayı, temelde bir dizüstü şasisi kurmak o kadar bir sorun daha fazladır. Eğer thia yapmak var sonra bazı basınçlı hava (yaklaşık 5 £) satın yapıştırmak ve bir squirt verin. 4) aynı zamanda bir dizüstü bilgisayar soğutucusu almak, etkin çeşitli deneyebilirsiniz (sahip fanlar yerleşik bir anlam Satın almadan önce dizüstü bilgisayarın temel üzerine bu aktif soğutucular genellikle darbe hava öylesine (ve eğer dizüstü bir egzoz fanı var) bu soğutucu fan çünkü engel olur egzoz fanı olarak aynı konumda olmayacak emin olun dizüstü alma atık ısı kurtulmak Ben aşağı nedeniyle eğer sorun aleviates, yukarıda verilen denemek ve görmek ısı kapatma's öneririz. Seçim 1GB RAM için on going, İyi XP için tatlı nokta adl.
|
| |||
| |||
| u beni dizüstü marka ve tip verebilirim? |
![]() |
|
| Bookmarks |