менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Оновлення мого RAM

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 вересня 2007, 15:20
Нові члени групи

Default Оновлення мого RAM

Мої сестри ноутбуці йде дуже повільно, і я маю на увазі повільне його taeks більше 30 хвилин для Windows для завантаження файлів. Спочатку я хоча це було, тому що вона багато матеріалу на ньому, але ми прийняли всі з неї, і вона ще дуже повільно. Тепер їм цікаво це краще для додаткових модулів оперативної пам'яті, як тільки в даний час має 128 МБ ОЗУ. Тому вона хоче оновити до 1gb. Я говорив з досить знають друг, який сказав, що мені потрібно перевірити, що це сумісно з Proccesor. Таким bassically їм цікаво ЯКЩО У ВАС СТАТЕВІ можемо порекомендувати мені палиці ОЗУ preoccsor є процесор Intel Pentium 4. Ive Got же процесор в моєму ПК тому він повинен мати можливість приймати 1gb як Ive Got 1gb в моїй. Таким їм просто цікаво, що робить сумісні, а які краще Чи можу я мати більше посилань сорти річ низькою ціною середньою ціною і більше exspensive один.

І. хорошого на ПК, але їм не з самої хорошої технічної сторони.

Old 6 вересня 2007, 19:29
Донор групи

Ешлі Привіт і ласкаво просимо!

30 хв дуже багато часу, щоб завантажити Windows. Я мав повільний ноутбук у минулому з низьким обсягом оперативної пам'яті, але він ніколи не брав так довго. Ви перевіряли машини на наявність вірусів і програм-шпигунів? Її можливості, що може бути проблема в цьому відношенні Thats, чому час запуску є настільки довгого часу. Також, якщо Вас немає свого вже гарна ідея для дефрагментації жорсткого диска, а також завантажити і запустити CCleaner - Запуск як "більш чистих" і "Параметри питань. Я думаю, ви можете завантажити його з розділу завантажити тут.

Більше оперативної пам'яті, безумовно, хороша ідея, але врахуйте, що ноутбуки приймати різні пам'яті для ПК - фізичний розмір відрізняється. Спочатку вам потрібно знати тип оперативної пам'яті, що він займає - ви повинні мати можливість дізнатися про це від керівництві, що додається до комп'ютера. Керівництво повинно бути в змозі сказати, скільки слотів пам'яті є і який максимальний об'єм оперативної пам'яті. Наприклад, якщо у вас є два слоти пам'яті те, що likley існуючі 128MB сидить на одній зі слотів тому, якщо вам доведеться або придбати одну палицю 1GB йти в інший слот, який дасть вам 1128MB або прийняти з існуючих 128MB і додати дві палиці 512 МБ пам'яті. Іншим варіантом є збереження існуючого 128MB і додати ще один 512MB.

Якщо ви йдете до http://www.crucial.com/uk/ Потім вони також є інструмент для з'ясування, що пам'ять у вас є. Мені було дуже корисно, коли я був у Великобританії. Потім Ви можете довідатися про ціни і порівняйте, коли ви знаєте, що ви шукаєте. Але з певністю (якщо ви вже гавань) запустити вірусів і шпигунських програм / Malware перевірки.

Існує дуже корисна програма під назвою 'Hijackthis' (знову-таки я думаю, що в розділі завантаження тут). Крім того, можна запустити цю та вставте його журналу, який він створює на посаду на "Захист від вірусів та шпигунів" розділу форумах тут. Після цього Ви зможете отримати деякі поради про те, чи є там речі, що shouldn't бути і як його позбутися.

Її можливо, що ви вже зробили багато чого з цієї сировини, але я вирішив відзначити свій тільки у випадку якщо ви цього не зробили.

Сподіваюся, що це допомагає.

Моя система: Слон

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Материнська плата:
Asus P5K-E/Wi-fi
ОЗУ:
2GB Corsair XMS
Графічна карта (и):
ASUS EN8600GT Silent
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Samsung HD501
Оптичний привід (и):
Asus DRW-1814BLT
Діло / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Охолодження:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
Dell 2005FPW 20 дюйми
Операційна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 6 вересня 2007, 21:13
Модератор групи

Шпигунських програм / вірус сканує також.

Old 7 вересня 2007, 02:23
Нові члени групи

Я знайшов це насправді має Desktop RAM У ньому має один слот лівий і це DIMM. Я роблю Spyware пошук та пошук по знищенню зараз. Так що я буду бачити, що він піднімається вгору.

Спасибо за всю вашу допомогу.

Крім того, їм знати їм трохи не по темі в цій темі, але врятувати мене почати нову. Чи є причини, чому вона буде отримувати дуже тепле і switiching Off на своєму столі книгу під задню щоб забезпечити більше повітря, і коли дуже жарко він просто вимикає свій ноутбук має деякі серйозні проблеми, зазвичай вона Wont Let Мені поруч з ним, але вона збирається Uni через кілька тижнів, щоб мої батьки хотіли, щоб я розібратися в ній

Old 7 вересня 2007, 14:25
Донор групи

Може бути, спробувати RegCure, рег ключами уповільнення його, можливо, працює добре для мене!

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 8 вересня 2007, 01:35
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Ешлі Вільямс View Post
Я знайшов це насправді має Desktop RAM У ньому має один слот лівий і це DIMM. Я роблю Spyware пошук та пошук по знищенню зараз. Так що я буду бачити, що він піднімається вгору.

Спасибо за всю вашу допомогу.

Крім того, їм знати їм трохи не по темі в цій темі, але врятувати мене почати нову. Чи є причини, чому вона буде отримувати дуже тепле і switiching Off на своєму столі книгу під задню щоб забезпечити більше повітря, і коли дуже жарко він просто вимикає свій ноутбук має деякі серйозні проблеми, зазвичай вона Wont Let Мені поруч з ним, але вона збирається Uni через кілька тижнів, щоб мої батьки хотіли, щоб я розібратися в ній

Я пропоную це DDR400 (PC3200) ОЗУ розглядають це P4.

Це буде дуже повільним (шпигунські програми і так далі в сторону), тому що ви намагаєтесь запустити Windows тільки з 128MB RAM.

XP вимагає не менше 256 МБ для запуску, то вам потрібно більше для будь-яких запущених додатків.

P4 чіпи працюють дуже Toasty в настільних ПК не кажучи вже про ноутбук. Мій старий НР P4 3GHz і процесор Постійно підбіг 60C, іноді попадання 70c.

Я пропоную, що 1) Початок більше оперативної пам'яті, зніме цю проблему, оскільки процесор доводиться працювати дуже старанно З огляду на брак пропускної спроможності (RAM) в системі. 2) Якщо у вас є Нортон там видаліть його і завантажити Avast. Лі як збирається тут . Як Нортона Постійно працює у фоновому режимі, харчуючись процесор виконання.

3) Якщо ви відчуваєте себе досить комфортно, робить його видалити в задній частині шасі і перевірити його на гній і пилу. Ноутбуки більш susceptable пилу побудувати, ніж настільні із-за малої площі шасі, в основному шасі ноутбука заповнена до країв компоненти в безпосередній близькості сенсу будь-який гній, що набагато більш серйозною проблемою. Якщо ви тіа і є гній потім придбати деякі стисненого повітря (близько £ 5) і дайте йому струмінь.

4) Також можна спробувати виграти ноутбук кулер, активної різновиди (змістом воно вбудованими вентиляторами

Ці активні охолоджувачів повітря зазвичай удар на базі ноутбука це до покупки (а якщо у вашому ноутбуці витяжний вентилятор) забезпечити, щоб вентилятор не збирається бути в однаковому становищі з витяжним вентилятором, оскільки це завадить Ноутбук позбавитися від відпрацьованого тепла

Я пропоную його закриття через спеки, спробуйте наведеної вище інформації і подивитися, якщо воно aleviates проблеми.

Хороший вибір при переході на 1 Гб ОЗУ, Thats солодке місце для XP.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 8 вересня 2007, 04:32
Член групи

U може дати мені ноутбук марка і тип?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Хотіли б отримати допомогу з оновленням ПК xioner Генеральний обладнання чат 16 22 квітня 2008 06:57
Оновлення старого комп'ютера охайний Генеральний обладнання чат 3 7 грудня 2007 10:13
Оновлення мого процесора gazzzwp Генеральний обладнання чат 3 14 жовтня 2007 03:20
Оновлення довідки Риба із смаженою картоплею Ноутбуки, КПК & Mobiles 6 6 вересня 2007 05:24
Оновлення Мій ОЗУ mxmad32 Процесори, материнські плати RAM & 8 26 серпня 2007 10:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.