![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen nastartoval můj nově vyrobené-PC a moc a vše běží. I vložil Vista CD a snažil stiskněte klávesu postupovat ale klávesnice neregistruje do USB portu. Kteréhokoli z nich. Zkoušel jsem před 2 a 4 zpět, ale stále není náhoda. Tento případ je Antec P182. Jakýkoliv návrhy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte PS2 klávesnice? Pravděpodobně budete muset použít to!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste aktivovat v BIOSu počítače
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Notebooky USB porty nejsou pracovní | DonnyTEN | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 22. března 2009 05:18 |
| USB porty nefunguje správně | Katana | Obecné Hardware Chat | 10 | 13. července 2008 05:52 |
| USB porty přestaly fungovat | graemecunn | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. ledna 2008 16:45 |
| NE USB porty pracují vůbec. | ab54666 | Obecné Hardware Chat | 16 | 30. prosince 2007 07:54 |
| Asus mobo otázku | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 37 | 25. prosince 2007 09:20 |
| Thread Nástroje | |
| |