![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog įkelti iki mano naujai pagaminti kompiuterio ir maitinimo laikui ir viskas. Aš Įrašytas Vista CD ir bandė spausti mygtuką tęsti, bet klaviatūra neregistruoja į USB. Bet jų. Bandžiau visą 2 ir 4 atgal, bet vis dar nėra laimės. Atveju Antec P182. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite PS2 klaviatūros? Jūs tikriausiai turės naudoti tą!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pamėginkite įjungti ją į BIOS
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nešiojami USB uostai yra ne darbo | DonnyTEN | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | Kovas 22, 2009 05:18 |
| USB prievadai neveikia tinkamai | Katana | General Hardware Chat | 10 | 13 liepa 2008 05:52 |
| USB nebetyrinėja | graemecunn | General Hardware Chat | 5 | 6 sausis 2008 16:45 |
| NE USB Ports darbo stalo. | ab54666 | General Hardware Chat | 16 | 30 gruodis 2007 07:54 |
| Asus MOBO klausimas | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 37 | 25 gruodis 2007 09:20 |
| Temos įrankiai | |
| |