![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len štartoval môj novo vyrobené-PC a moc a všetko beží. I vložil Vista CD a snažil stlačte kláves postupovať ale klávesnica neregistruje do USB portu. Ktoréhokoľvek z nich. Zkoušel jsem pred 2 a 4 späť, ale stále nie je náhoda. Tento prípad je Antec P182. Akýkoľvek návrhy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte PS2 klávesnica? Pravdepodobne budete musieť použiť to!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste aktivovať v BIOSu počítača
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Notebooky USB porty nie sú pracovné | DonnyTEN | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 22. marca 2009 05:18 |
| USB porty znefunkčnená | Katana | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 13. júla 2008 05:52 |
| USB porty prestali fungovať | graemecunn | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. januára 2008 16:45 |
| NIE USB porty pracujú vôbec. | ab54666 | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 30. decembra 2007 07:54 |
| Asus Mobo otázku | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 37 | 25. decembra 2007 09:20 |
| Thread Tools | |
| |