![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Само боотед моје ново направио ПЦ и моћ и покреће све. ЈА уметнути Видик ЦД и покушао притисните било који тастер да наставите али тастатура не региструјете на УСБ порт. Било која од њих. ЈА суђен предње 2 и задње 4, али још увек нема среће. Случај је Антец П182. Било који сугестија? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли ПС2 тастатуру? Вероватно ћете морати да користите овај!
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| омогућите га у БИОС
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Преносна рачунара УСБ Портс не раде | ДонныТЕН | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 22 март 2009 05:18 |
| УСБ портови не раде исправно | Катана | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 13. јула 2008 05:52 |
| УСБ портови престао радни | граемецунн | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 6 јануар 2008 16:45 |
| НЕ УСБ Портс ради на све. | аб54666 | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 30 децембар 2007 07:54 |
| Мобо Асус питање | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 37 | 25 децембар 2007 09:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |