![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това ще двойна канал тип овен, бягай в двойна канал режим в Win XP. начало дори все пак, 32-битова OS. Няма да видите пълния 4 участия? Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| А добро! Сега да разбера каква марка на Asus M3A78-EM съвет казва, че ще се справим с 1066 скорост овен предложения относно марки. Аз не играя игри на всички, но аз обикновено искате да получите тежък режим за почти всичко, което използва в електрониката толкова неща, може просто да работя заедно гладко. Ако мога да получа 2, 2gig. съвпадение на дърва за около 70 до $ 80,00 ще бъде чудесно, ако е възможно. или, може би трябва да отида с 800mhz. овен? Точно сега, аз съм вървят на 667MHz. Kingston Рам Стойност на процесора е AMD Phenom FX 3. 8650 2.3GHZ. Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Само около 1066 G умения почти NewEgg, тя е една и съща цена, 800 най-сетне проверка (4GB за $ 50).
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Звучи добре, ще проверим. Благодаря отново! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual Channel RAM трябва да бъдат същите на други канали? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Процесори, дънни платки & RAM | 31 | 29 Дек 2008 09:34 |
| Може да се пуснат памет в Dual Channel режим (Помощ) | Dave8282uk | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 8 октомври 2008 08:42 |
| Dual-канален RAM въпрос ... | Mr77 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 6 октомври 2008 09:03 |
| Dual канал | zaone | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 7 Aug 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM памет | Каин | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 31 Юли 2007 13:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |