![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Bude tato duální kanál typu RAM, spuštění v duálním režimu kanálu ve Win XP. doma, i když na 32 bit os. neuzříte plné 4 koncerty? Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ah dobrý! hned na obrázek, co se značkou Asus M3A78-EM desce říká, že se postará o 1066 otáček ram nějaké návrhy na značky. I don't play hry na všechny, ale já obvykle se chtěli těžší cla na téměř vše, co jsem použití v elektronice tak to můžeme jen plané podél hladce. Pokud bych mohl dostat 2, 2gig. vyhovující hole pro zhruba 70 až 80,00 dolarů by bylo skvělé, kdyby to možné. nebo, možná bych měl jít s 800MHz. ram? právě teď, Běžím na 667MHz. Kingston Hodnota Ram procesor je AMD Phenom FX 3. 8650 2.3GHZ. Díky! |
|
| |||
| |||
| Stačí sehnat 1066 G Zručnost vypnutí NewEgg, je to stejné ceny jako 800 na poslední kontroly (4 GB za 50 dolarů).
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Zní to dobře, uvidíme se podívat. Opět díky! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dual Channel RAM mají být stejné na jiný kanál? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Procesory, základní desky & RAM | 31 | 29. Prosinec 2008 09:34 |
| Nelze spustit paměť Dual Channel režim (Nápověda) | Dave8282uk | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 8. října 2008 08:42 |
| Dvou-kanálové paměti otázku ... | Mr77 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 6. října 2008 09:03 |
| Duální kanál | zaone | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 7. srpna 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM paměti | Kain | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 31. července 2007 13:07 |
| Thread Nástroje | |
| |