![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hoće li to dvojan kanal tipa ovna, izvoditi u dual modu kanal u win xp. dom, iako je 32 bitni OS. neće vidjeti puni 4 nastupe? Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ah dobro! sada lik što je brand Asus M3A78-EM odbora kažu da će se rukovati 1066 RAM-a brzina na bilo koji sugestija markama. Ja ne igramo na sve, ali sam kao i obično teže da se carina na samo o svemu li koristiti u elektronici tako stvari mogu samo besposlene, zajedno glatko. Ako sam mogao dobiti 2, 2gig. matching štapovi za oko 70 do $ 80.00 će biti velika ako je moguće. ili, možda bih trebao ići s 800mhz. RAM-a? sad sam trčanje 667MHz. Kingston Value Ram procesor je AMD Phenom FX 3. 8650 2.3GHZ. Hvala! |
|
| |||
| |||
| Pravedan dobiti neki 1066 G vještina off NewEgg, to je cijena ista kao 800 u zadnja provjera (4GB za $ 50).
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Zvuči dobro, I'll check it out. Hvala opet! |