![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vajon ez a kétcsatornás típusú RAM, futtatása kétcsatornás üzemmód, Win XP. még akkor is, ha otthon, a 32 bites operációs rendszer. nem fogja látni a teljes 4 koncertek? Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| No jó! most mi a márka Asus M3A78-EM fórumon azt mondta, ellátja a 1066 fordulatszám ram olyan javaslatokat márkákat. Én nem játszani mindig, de általában nehezebb, mint hogy az ügyelet csak mindazt, amit az elektronika használata oly dolgokat csak tétlen mentén zökkenőmentesen. Ha lehetne még 2, 2gig. egyezési pálca mintegy 70 $ 80.00 lenne nagyszerű, ha lehet. vagy, talán kéne menni 800MHz. ram? Most én vagyok a futó 667MHz. Kingston Value Ram a processzor az AMD Phenom FX 3. 8650 2.3GHZ. Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Csak egy kis 1066 G Skill NewEgg le, akkor ugyanazt az árat, mint 800 az utolsó ellenőrzés (4GB a $ 50).
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Jól hangzik, I'll check it out. Thanks again! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dual Channel RAM meg kell egyeznie a többi csatorna? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Processzorok, alaplapok és RAM | 31 | 29. december 2008 09:34 |
| Nem tudja futtatni a memória Dual Channel Mode (Súgó) | Dave8282uk | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 8. október 2008 08:42 |
| Dual-channel memória kérdés ... | Mr77 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 6. október 2008 09:03 |
| Dual channel | zaone | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 7. augusztus 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM memória | cain | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 31. július 2007 13:07 |
| Téma eszközök | |
| |