![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| האם זה סוג הערוץ הכפול רם, פועלים במצב ערוץ כפול לזכות ב-XP. למרות הביתה, של 32 סיביות של מערכת ההפעלה. לא יראו את מלוא 4 gigs? תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אה טוב! עכשיו כדי לחשב את מה המותג ASUS M3A78-EM Board אומר שזה יהיה לטפל 1066 מהירות ראם כל הצעה על מותגים. אני לא משחק משחקים בכלל, אבל בדרך כלל אני רוצה לקבל heavier חובה על כמעט כל דבר אני משתמש ב אלקטרוניקה כך דברים יכולים פשוט בטיל יחד בצורה חלקה. אם אני יכול לקבל 2, 2gig. התאמת מקלות על כ 70 $ עד 80.00 יהיה נהדר אם אפשר. או, אולי אני צריכה ללכת עם 800mhz. רם? עכשיו, אני מפעיל את 667mhz. קינגסטון ערך ראם המעבד מעבד AMD Phenom FX 3. 8650 2.3GHZ. תודה! |
|
| |||
| |||
| רק קצת מיומנות off 1066 G NewEgg, זה באותו מחיר כמו 800 בשעה האחרונה לבדוק (4GB עבור $ 50).
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| נשמע טוב, אני מתכוון לבדוק את זה. Thanks again! |