![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar šis Dual Channel tipo RAM, paleisti Dual Channel mode Win XP. Pagrindinis nors 32 bitų OS. negalėsite matyti visą 4 vakarėliuose? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| O geras! Dabar paveikslas Kas markės Asus M3A78-EM valdyba sako, kad ji atliks 1.066 greitis avinas bet markės pasiūlymus. I don't žaisti ne visus, bet aš paprastai noriu gauti sunkesni muitas beveik viską galiu naudoti elektronikoje, kad ką galima tiesiog nenaudojamas palei sklandžiai. If I could get 2, 2gig. atitikimo lazdos maždaug nuo 70 iki 80,00 $ Būtų puiku, jei įmanoma. arba, gal turėčiau eiti su 800MHz. RAM? right now, I'm veikia 667MHz. Kingston Vertė Ram Procesorius AMD Phenom FX-3. 8.650 2.3GHz. Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Tiesiog kažkiek 1.066 G Skill off Newegg, tai tą pačią kainą kaip 800 ne paskutinis patikrinimas (4GB už $ 50).
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Skamba gerai, I'll check it out. Thanks again! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dual Channel RAM turi būti tos pačios ant kito kanalo? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 31 | 29 gruodis 2008 09:34 |
| Can't Run atminties Dual Channel režimu (Pagalba) | Dave8282uk | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 8 spalis 2008 08:42 |
| Dual-channel RAM klausimą ... | Mr77 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 6 spalis 2008 09:03 |
| Dual Channel | zaone | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 7 rugpjūtis 2007 22:34 |
| Dual Channel RAM atmintis | Kainas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 31 liepa 2007 13:07 |
| Temos įrankiai | |
| |