![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vai šo divu kanālu tipa ram, darbosies divu kanālu režīmā win xp. mājās kaut arī 32 bitu os. neredzēs pilnu 4 koncerti? Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ah good! Tagad skaitlis, kas markas Asus M3A78-EM kuģa saka, ka tā tiks galā 1.066 ātrumu ram nekādus zīmoliem ierosinājumus. Man nav spēlēt spēles vispār, bet es parasti vēlētos iegūt smagākus nodokli tikai par visu varu izmantot elektronikā, lai lietas var vienkārši idle gar gludi. Ja es varētu saņemt 2, 2gig. atbilstošas nūjas ir apmēram 70 līdz $ 80,00, būtu lieliski, ja iespējams. vai, man varbūt iet ar 800MHz. ram? tieši tagad, es skrienu 667MHz. Kingston Value Ram procesors ir AMD Phenom FX 3. 8.650 2.3GHz. Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Vienkārši dabūt 1.066 G. Skill off NewEgg, tas ir pašu cenu kā 800 pēdējā pārbaude (4GB for $ 50).
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Izklausās labi, I'll check it out. Thanks again! |
![]() |
|
| Bookmarks |