![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bu çift kanallı tip bellek, çift kanal modunda çalışır mısınız XP kazanmak. ev rağmen, 32 bitlik işletim sistemi. tam 4 Gb'lik göremezsiniz? Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ah iyi! şimdi Asus M3A78 ne marka rakam için EM kurulu bu 1066 hız koç markalar herhangi bir önerileri ele söyledi. Ben hiç ama oynamak yok, ben genellikle gibi elektronik böylece şeyler sorunsuz boyunca boşta kullanmayın hemen her konuda ağır görev almak. Eğer, 2gig 2 alabilir. yaklaşık 70 $ 80.00 için eşleme sopalarla mümkünse çok iyi olurdu. veya, ben belki 800MHz ile gitmek gerekir. ram? Şimdi, ben 667mhz kullanıyorum. Kingston Fiyat Ram işlemci AMD Phenom FX 3. 8650 2.3GHZ. Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Sadece NewEgg kapalı, bu son kontrol (4GB için 50 $) aynı fiyat olarak 800 bazı 1066 G Beceri almak.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Iyi, ben kontrol edeceğiz Sesler. Tekrar teşekkürler! |
![]() |
|
| Bookmarks |