![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи буде це двоканальної оперативної пам'яті типу каналів, працюють у двоканальному режимі на Win XP. додому, хоча, 32-розрядна ОС. не побачать повну 4 концерти? Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ех добре! Тепер, щоб зрозуміти, якої марки Asus M3A78-EM рада стверджує, що буде обробляти 1066 Швидкість ОЗУ будь-які пропозиції щодо брендам. Я не граю в ігри на всіх, але зазвичай я хотів би отримати важкі обов'язки практично на все, що я використання в електроніці такі речі можуть просто простою з гладко. Якщо б я міг отримати 2, 2gig. відповідність палицями близько 70 до $ 80,00 б здорово, якщо це можливо. або, може бути, я повинен йти з 800 МГц. ОЗУ? прямо зараз, я біжу 667 МГц. Кінгстон Співвідношення Рам процесори AMD Phenom FX 3. 8650 2.3ГГц. Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Просто отримати 1066 G майстерність Off NewEgg, це ж ціною, що 800 на останньої перевірки (4 Гб, $ 50).
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Звучить добре, я перевірю його. Thanks Again! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Двоканальна оперативної пам'яті має бути те ж саме на інших каналах? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Процесори, материнські плати RAM & | 31 | 29 грудня 2008 09:34 |
| Можете не Виконати пам'яті в двоканальному режимі (Довідка) | Dave8282uk | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 8 жовтня 2008 08:42 |
| Dual-RAM питання каналу ... | Mr77 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 6 жовтня 2008 09:03 |
| Двоканальний | zaone | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 7 серпня 2007 22:34 |
| Двоканальна пам'ять RAM | Каїн | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 31 липня 2007 13:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |