![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, имам AMD phenom 9550 четворни ядрото 64 битов с изглед премия & 2 концерта овен, аз прочетох много в мрежата, че тя се нуждае от поне 4 концерта, всякакви предложения за това моля. |
|
| |||
| |||
| Зависи, 2GB е добре за стандартна настройка, но 4GB ще бъде добре си струва парите, тъй като ще премахне всяко използване на pagefile на вашия твърд диск като по този начин премахване slowdowns напълно. също renember графични карти за ползване на системата allot овен толкова повече оплождане помага с мощна и множество графични карти. Но това е нищо общо с phenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако работите с Vista 32bit, Windows ще се виждат само около 3.25gb на 4GB RAM.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Може да се мисли за интегрирани контролери, но не, системата RAM не е нещо, видео карта докосне.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Това, което може да бъде мислене е, че Vista (и XP за тази материя, в действителност най-малко 32 OSS) trests графична карта RAM като система RAM, поради намаляване на размера на системата RAM може действително ustilise и доклад. 64 битов OSS да не страдат от този проблем.
|
| |||
| |||
| mabey чух лошо тогава, soz съмнява 4 U |
|
| |||
| |||
| Няма проблеми. Ние всички трябва да започнем отнякъде.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Благодаря момчета за да се върнеш при мен, но аз съм все още не е по-добре, може някой, моля кажете ми дали моят компютър ще работят по-добре с 4 гиг, в сравнение с 2 концерта благодаря ти |
|
| |||
| |||
| Ако използвате 32bit OS, както споменахме, няма да може да се използва 4GB. Ако работите на процесора интензивни програми / игри, можете да забележите разликата леко .... Зависи какво ви вървят. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 28-ми септември 2009 година 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Видео Оказване Час надпревара | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 29-ти август, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo или четворни ядрото за графичен дизайн работа | metalface | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 28 май 2009 г. 10:58 |
| Единична Quad Dual Core или Quad Core процесори? | Anonimouse | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29 Юни 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core процесори? | ong_1988 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 18 Март 2007 22:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |