![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, mám AMD phenom 9550 čtyř-jádrové procesory 64 bitové s průhled prémie & 2 harpuna beran, jsem četl hodně o čisté, že je potřeba nejméně 4 vystoupení, nějaké návrhy na to, prosím. |
|
| |||
| |||
| záleží, 2 GB, je v pořádku pro standardní nastavení, ale 4GB bude i cenu peněz, protože bude eliminovat jakékoli použití na stránkovací na pevném disku, čímž by se zpomalení úplně. Také renember grafických karet používání systému přidělit více ram ram tak pomáhá s bohatou a více grafických karet. ale je to nic společného s phenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud pracujete se systémem Vista 32bit Windows budou vidět pouze asi 3.25gigabajt ze 4 GB RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hm, no ne. To je jakýmsi bodem VRAM. Použití systému RAM by zavést nádherný hodně latence pro grafické karty, a to zejména v moderních hrách, kde jsou textury přeměnily v neustále. Ty by mohly být myšlení integrovaného řadiče, ale ne, systém RAM není něco, s grafickou kartou dotkne.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Co vás může být uvažování je, že Vista (i XP na to přijde, ve skutečnosti většina 32 bit OSS) trests grafické karty RAM jako systémové RAM, tedy snížení množství systému RAM může skutečně ustilise a zprávy. 64 bit OSS netrpí tímto problémem.
|
| |||
| |||
| mabey Slyšel jsem, že špatně poté, soz 4 pochyb u |
|
| |||
| |||
| Žádné problémy. My všichni musíme někde začít.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Díky hoši za získání zpět na mě, ale já jsem ještě lépe, může mi někdo prosím řekněte, zda můj počítač bude pracovat lépe než 4 harpuna s 2 koncert děkuji |
|
| |||
| |||
| Pokud používáte 32bit OS, jak bylo zmíněno, nebudete moci využít 4GB Pokud provozujete CPU intenzivní programy / hry, můžete zaznamenat mírný rozdíl .... záleží, co váš běží. |