![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, έχω ένα AMD phenom 9550 quad πυρήνας Vista 64 bit, με πριμοδότηση & 2 GIG RAM, έχω διαβάσει πολλά σχετικά με το καθαρό ότι χρειάζεται τουλάχιστον 4 GIG, τις προτάσεις τους γι 'αυτό σας παρακαλώ. |
|
| |||
| |||
| εξαρτάται, 2GB είναι allright για μια τυπική εγκατάσταση 4GB αλλά θα αξίζει τα χρήματα που θα εξαλείψει οποιαδήποτε χρήση της σελιδοποίησης στον σκληρό σας δίσκο καταργώντας έτσι επιβράδυνση εντελώς. Επίσης renember κάρτες γραφικών κατανείμει χρήση του συστήματος RAM RAM βοηθάει τόσο πιο ισχυρό και με πολλαπλές κάρτες γραφικών. Ωστόσο αυτό δεν είναι τίποτα να κάνει με το phenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν εκτελείτε 32bit Vista, τα Windows θα μπορούν να δουν μόνο περίπου 3.25gb των 4GB μνήμης RAM.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ίσως να σκέφτεται, αλλά δεν ολοκληρωμένη ελεγκτές, το σύστημα μνήμης RAM δεν είναι κάτι που αγγίζει την κάρτα βίντεο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Αυτό που ίσως να σκεφτούμε ότι είναι Vista (και XP για το συγκεκριμένο θέμα, είναι γεγονός ότι οι περισσότερες Oss 32 bit) trests κάρτα γραφικών RAM ως σύστημα RAM, συνεπώς, τη μείωση του ποσού της μνήμης RAM του συστήματος, μπορεί ustilise και την έκθεση. 64 bit OSS δεν πάσχουν από αυτό το πρόβλημα.
|
| |||
| |||
| mabey άκουσα λάθος τότε, soz 4 αμφιβολία u |
|
| |||
| |||
| Δεν προβλήματα. Όλοι μας πρέπει να αρχίσει από κάπου.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ παιδιά για την επανάκτηση σε μένα, αλλά δεν είμαι ακόμα σε καλύτερη θέση, μπορεί κάποιος σας παρακαλώ πείτε μου αν μου το PC θα τρέχει καλύτερα με 4 από GIG με 2 GIG ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Εάν χρησιμοποιείτε μια 32bit OS, όπως αναφέρθηκε, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν 4GB. Εάν εκτελείτε CPU εντατικών προγραμμάτων / παιχνιδιών, μπορεί να παρατηρήσετε μια μικρή διαφορά .... εξαρτάται από το τι σας λειτουργία. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 64 X 2 Dual Core processer; Quad Core | scooby180169 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Ώρα Αγώνας | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 29 Αυγούστου, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo ή τετράκλινα πυρήνα για γραφιστική δουλειά | metalface | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 28 Μαΐου 2009 10:58 |
| Single Quad Core ή Dual Quad Core επεξεργαστές? | Anonimouse | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Ιουν 2007 00:33 |
| Vs Quad Core Dual Core επεξεργαστές? | ong_1988 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 18 Μαρ 2007 22:22 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |