![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, nekem van egy AMD Phenom 9550 quad core 64 bit, Vista Premium & 2 koncert ram, elolvastam egy csomó a neten, hogy szüksége van legalább 4 koncert, minden javaslatot róla kérem. |
|
| |||
| |||
| attól függ, 2GB is rendben van a standard beállítás 4 GB-os lesz, de megéri a pénzt, mivel megszünteti a használata a lapozófájl a merevlemezen kiküszöbölve így lassulása teljesen. is renember grafikus kártyák használata odaítél, a rendszer így több RAM memória segíti a hatékony és több grafikus kártyákat. Ez azonban semmi köze a jelenség |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha fut 32bit Vista, a Windows csak akkor meglátjuk 3.25gb A 4GB RAM.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Lehet, hogy gondolt integrált vezérlők, de nem, a rendszer RAM nem valami videokártya érinti.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Mit lehet gondolkodni, hogy a Vista (XP és ami azt illeti, valóban a legtöbb 32 bites OSS) trests grafikus kártya rendszer RAM memória, így csökkentve az összeget, a rendszer RAM, hogy ténylegesen ustilise és jelentést. 64 darab OSS nem szenvednek ettől a probléma.
|
| |||
| |||
| Mabey hallottam baj akkor, soz 4 kétségbevonására u |
|
| |||
| |||
| Nem probléma. Mindannyiunknak meg kell kezdeni valahol.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thanks guys for getting back to me, de én még mindig nem jobb, ki tudja valaki legyen szíves mondja meg, ha a pc fog jobban 4 koncert, mint a 2 koncert köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ha a 32 bites operációs rendszer, mint már említettük, nem fogja tudni kihasználni 4GB. Ha a CPU-intenzív futó programok / játékok, akkor nyilatkozat egy kis különbség .... attól függ, milyen fut. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Szeptember 28, 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Augusztus 29, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo vagy quad core grafikai tervezési munka | metalface | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 28. május 2009 10:58 |
| Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? | Anonimouse | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. június 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core processzorok? | ong_1988 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 18. március 2007 22:22 |
| Téma eszközök | |
| |