![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, יש לי AMD phenom 9550 מרובע ליבות 64 ביט עם Vista Premium & 2 חלטורה רם, קראתי הרבה ברשת כי היא זקוקה לפחות 4 חלטורה, כל הצעה על זה בבקשה. |
|
| |||
| |||
| תלוי, הוא בסדר 2GB סטנדרטי עבור תוכנית ההתקנה של 4GB אבל יהיה גם שווה את הכסף כפי שהוא יהיה לחסל את כל שימוש pagefile בכונן הקשיח ובכך חיסול slowdowns לחלוטין. גם renember כרטיסי מסך של מערכת להשתמש allot רם רם יותר, כך עוזר עם עוצמה ועל מספר כרטיסי מסך. עם זאת זה שום דבר לעשות עם phenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מפעיל 32bit Vista, Windows יהיה לראות רק לגבי 3.25gb של 4GB ראם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, לא, הם לא. זה סוג של נקודת VRAM. באמצעות מערכת של זיכרון RAM היה להכניס את חתיכת הרבה כמיסות עבור כרטיסי הווידאו, במיוחד בעידן המודרני שבו משחקים textures הם swapped החוצה ללא הרף. ייתכן שאתה חושב אבל לא בקרים משולבים, זיכרון RAM של המערכת הוא לא משהו כרטיס הווידאו נוגע.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
מה אתה חושב שאולי זה Vista (ו XP עבור בעלי חשיבות, למעשה רוב 32 סיביות OSs) trests כרטיס המסך כמו מערכת זיכרון RAM של זיכרון RAM, ולכן הקטנת את כמות זיכרון RAM של המערכת הוא יכול למעשה ustilise ולדווח. 64 bit OSs לא סובל את הבעיה.
|
| |||
| |||
| mabey שמעתי לא נכון אז, מטיל ספק soz 4 U |
|
| |||
| |||
| אין בעיות. כולנו צריכים להתחיל איפשהו.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| תודה, חבר 'ה על מנת לקבל אותי בחזרה, אבל אני עדיין לא עשיר יותר, מישהו יכול בבקשה לומר לי אם המחשב שלי יפעל יותר טוב עם 4 מ חלטורה עם 2 חלטורה תודה |
|
| |||
| |||
| אם אתה משתמש 32bit OS, כאמור, לא תוכל utilise עד 4GB. אם אתה מפעיל את מעבד אינטנסיבית של תוכניות / משחקים, אתה עשוי להבחין בהבדל קלה .... תלוי מה את רצים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 64 X 2 ליבה כפולה Processer? ליבות | scooby180169 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 28 ספטמבר 2009 09:28 |
| ליבות Vs. ליבה כפולה - Video Rendering שעה גזע | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 29 אוגוסט 2009 09:31 |
| Core 2 Duo או מרובע ליבות עבור עבודות עיצוב גרפי | metalface | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | -28 במאי 2009 10:58 |
| אחת Quad Dual Core או Quad Core מעבדים? | Anonimouse | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 יוני 2007 00:33 |
| Dual Core Vs Quad Core מעבדים? | ong_1988 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 18 מרץ 2007 22:22 |
| שרשרת כלים | |
| |