![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, i have AMD Phenom 9.550 QUAD CORE 64 bit ar Vista Premium & 2 GIG ram, es izlasīju daudz par tīklu, tai ir nepieciešami vismaz 4 kabriolets, jebkura par to ierosinājumus lūdzu. |
|
| |||
| |||
| atkarīgs, 2gb ir Allright par standarta setup bet 4gb būs arī vērts naudu, kā tas novērsīs par pagefile jebkāda veida izmantošanu uz jūsu cietā diska, tādējādi novēršot slowdowns pilnībā. arī renember Grafiskās kartes izmantošanu izs sistēmas ram tik daudz ram palīdz ar spēcīgu un vairāku grafikas kartes. Tomēr tas nav nekāda sakara ar Phenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs izmantojat 32bit Vista, Windows redzēt tikai aptuveni 3.25gb ar 4gb RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, no tās nav. Tas ir sava veida viedokļa VRAM. Izmantojot sistēmas RAM ieviestu ellē daudz latentuma video kartes, jo mūsdienu spēles, tekstūras ir samainīti out pastāvīgi. Jūs varētu domāt integrētas vadības, bet nav, sistēma RAM nav kaut kas videokartes pieskaras.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ko Jūs varētu domāt, ka Vista (un XP par šo jautājumu, patiesībā lielākā daļa 32 bit OSS) Trests CIETIE kā sistēmas RAM, tādējādi samazinot summas sistēmas RAM var faktiski ustilise un ziņojumu. 64 bitu operētājsistēmām nav cieš no šīs problēmas.
|
| |||
| |||
| mabey es dzirdēju nepareizi tad soz 4 apšaubīt u |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu. Mums visiem ir jāsāk kaut kur.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| paldies puiši, lai iegūtu atpakaļ uz mani, bet es vēl joprojām nav labāk, var kāds lūdzu pasakiet man, vai mans pc darbosies labāk ar 4 kabriolets nekā ar 2 GIG paldies |
|
| |||
| |||
| Ja jūs izmantojat 32bit OS, kā jau minēts, jūs nevarēsit izmantot 4GB. Ja jūs izmantojat CPU intensīvās programmas / spēles, jūs varat pamanīt nelielu atšķirību .... atkarīgs, kādas ir jūsu darbības. |
![]() |
|
| Bookmarks |