![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I have a amd phenom 9550 quad core 64 bit z Vista Premium i 2 koncercie barana Znam wiele w sieci, że potrzebuje co najmniej 4 kabriolet, wszelkie sugestie na ten temat proszę. |
|
| |||
| |||
| zależy, 2GB jest allright dla standardowej konfiguracji ale 4GB będzie również warte pieniędzy, ponieważ eliminuje wszelkie korzystanie z pliku stronicowania na dysku twardym eliminując całkowicie spowolnienie. również renember kart graficznych przyznać wykorzystania systemu barana tak więcej RAM pomaga w potężnym i wielu kart graficznych. Jednak to nic nie zrobić z phenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli używasz 32bit Vista, Windows będzie tylko o 3.25gb do 4GB pamięci RAM.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Możesz być myślenie zintegrowanych kontrolerów, ale nie, system nie jest czymś pamięci RAM karty graficznej dotknie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Co może być myślenie, że Vista (i XP dla tej sprawie, w rzeczywistości najbardziej 32-bitowego systemu operacyjnego) trests pamięci RAM karty graficznej w systemie pamięci RAM, zatem obniżenie ilości pamięci RAM, system może rzeczywiście ustilise i sprawozdania. 64-bitowych systemach operacyjnych nie cierpią tego problemu.
|
| |||
| |||
| Mabey słyszałam złego następnie soz wątpiącym i 4 |
|
| |||
| |||
| Bez problemów. Wszyscy musimy zacząć gdzieś.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dzięki chłopaki za powrocie do mnie, ale ja wciąż nie lepiej, może ktoś proszę mi powiedzieć, jeśli mój komputer będzie działać lepiej niż z 4 koncercie z 2 koncert dziękuję |
|
| |||
| |||
| Jeśli używasz 32bit OS, jak wspomniano, nie będzie w stanie wykorzystać 4GB. Jeśli używasz procesora intensywne programy / gry, można zauważyć nieznaczne różnice .... zależy jakie uruchomiony. |
![]() |
|
| Zakładki |