![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, am un AMD phenom 9550 quad core pe 64 biţi cu Vista Premium & 2 gig ram, am citit o mulţime de pe net, care are nevoie de cel puţin 4 gig, sugestii despre asta te rog. |
|
| |||
| |||
| depinde, 2GB este bine pentru un standard de instalare, dar 4GB va fi bine în valoare de bani, deoarece va elimina orice utilizare a pagefile pe hard disk, astfel, eliminarea slowdowns complet. De asemenea, renember grafică aloc carduri de utilizare a sistemului de berbec berbec ajută atât mai puternic şi cu mai multe carduri de grafica. Totuşi, aceasta este nimic de-a face cu phenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă executaţi 32bit Vista, Windows va vedea doar despre 3.25gb de 4GB Ram.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
S-ar putea să se fi gândit la controlere integrate, dar nu, sistemul nu este ceva RAM video card retuşuri.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Ce s-ar putea să fie de gândire este că Vista (XP şi în ce priveşte această chestiune, de fapt, cele mai multe 32 bit OSS) trests placă grafică RAM ca sistem de RAM, prin urmare, scăderea cantităţii de RAM de sistem se poate de fapt ustilise şi raportul. 64 bit OSS nu suferă de această problemă.
|
| |||
| |||
| mabey am auzit greşit atunci, soz 4 îndoială u |
|
| |||
| |||
| Nu probleme. Noi toţi trebuie să înceapă de undeva.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| mersi baieti pentru a obţine înapoi la mine, dar eu sunt încă nici mai bine, poate cineva vă rog să îmi spuneţi dacă PC-ul meu va rula mai bine cu 4 gig decât cu 2 gig mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Dacă utilizaţi un 32bit OS, aşa cum am menţionat, nu veţi avea posibilitatea de a utiliza 4GB. Dacă executaţi CPU intensive de programe / jocuri, este posibil să observaţi o mică diferenţă .... ceea ce depinde de dvs. să fie difuzate. |
![]() |
|
| Marcaje |