mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Vista quad core cu 2 gig ram ??????????

Reply

Thread Tools
Old 8a Sep 2008, 22:16
Grupul de stat

Default Vista quad core cu 2 gig ram ??????????

Salut baieti, am un AMD phenom 9550 quad core pe 64 biţi cu Vista Premium & 2 gig ram, am citit o mulţime de pe net, care are nevoie de cel puţin 4 gig, sugestii despre asta te rog.
Old 9a Sep 2008, 00:17
Grupul de donator

depinde, 2GB este bine pentru un standard de instalare, dar 4GB va fi bine în valoare de bani, deoarece va elimina orice utilizare a pagefile pe hard disk, astfel, eliminarea slowdowns complet. De asemenea, renember grafică aloc carduri de utilizare a sistemului de berbec berbec ajută atât mai puternic şi cu mai multe carduri de grafica. Totuşi, aceasta este nimic de-a face cu phenom
Old 9a Sep 2008, 02:40
Grupul de donator

Dacă executaţi 32bit Vista, Windows va vedea doar despre 3.25gb de 4GB Ram.
Acesta va fi pe deplin utilizate numai de către un 64bit OS (XP sau Vista).

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 9a Sep 2008, 04:14
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Spencer2004 View Post
De asemenea, renember grafică aloc carduri de utilizare a sistemului de RAM
Uh, nici ei nu. Asta e un fel de punct de VRAM. Utilizarea sistemului de RAM ar introduce o dracu 'de o mulţime de latenţă pentru plăcile video, în special în cazul în care texturi moderne jocuri sunt schimbat în mod constant.

S-ar putea să se fi gândit la controlere integrate, dar nu, sistemul nu este ceva RAM video card retuşuri.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 9a Sep 2008, 08:12
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
Uh, nici ei nu. Asta e un fel de punct de VRAM. Utilizarea sistemului de RAM ar introduce o dracu 'de o mulţime de latenţă pentru plăcile video, în special în cazul în care texturi moderne jocuri sunt schimbat în mod constant.

S-ar putea să se fi gândit la controlere integrate, dar nu, sistemul nu este ceva RAM video card retuşuri.
şi UR de 100%? deoarece Jur că utilizarea sistemului de carduri de grafica berbec ca un fel de cache, im nu doar vorbesc despre faptul că hypermemory prostiile pe care le-aţi lua cu carduri grafice ieftine. Cred că acesta este un lucru, deşi Vista.
Old 9a Sep 2008, 11:11
Moderator Group

Citat:
şi UR de 100%? deoarece Jur că utilizarea sistemului de carduri de grafica berbec ca un fel de cache, im nu doar vorbesc despre faptul că hypermemory prostiile pe care le-aţi lua cu carduri grafice ieftine. Cred că acesta este un lucru, deşi Vista.
Nu, de placă video nu utilizează sistemul de RAM. Vreodată.

Ce s-ar putea să fie de gândire este că Vista (XP şi în ce priveşte această chestiune, de fapt, cele mai multe 32 bit OSS) trests placă grafică RAM ca sistem de RAM, prin urmare, scăderea cantităţii de RAM de sistem se poate de fapt ustilise şi raportul.

64 bit OSS nu suferă de această problemă.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 9a Sep 2008, 13:10
Grupul de donator

mabey am auzit greşit atunci, soz 4 îndoială u
Old 9a Sep 2008, 13:16
Moderator Group

Citat:
mabey am auzit greşit atunci, soz 4 îndoială u
Nu probleme. Noi toţi trebuie să înceapă de undeva.

Old 10 Sep 2008, 15:24
Grupul de stat

mersi baieti pentru a obţine înapoi la mine, dar eu sunt încă nici mai bine, poate cineva vă rog să îmi spuneţi dacă PC-ul meu va rula mai bine cu 4 gig decât cu 2 gig mulţumesc
Old 10 Sep 2008, 15:35
Grupul de donator

Dacă utilizaţi un 32bit OS, aşa cum am menţionat, nu veţi avea posibilitatea de a utiliza 4GB.
Dacă executaţi CPU intensive de programe / jocuri, este posibil să observaţi o mică diferenţă .... ceea ce depinde de dvs. să fie difuzate.
Reply

Register

Marcaje