![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, mám AMD phenom 9550 štyroch-jádrové procesory 64 bitové s priehľad prémia & 2 harpúna baran, som čítal veľa o čistej, že je potreba najmenej 4 vystúpení, nejaké návrhy na to, prosím. |
|
| |||
| |||
| záleží, 2 GB, je v poriadku pre štandardné nastavenia, ale 4GB bude aj cenu peňazí, keďže bude eliminovať akékoľvek použitie na stránkovacej na pevnom disku, čím by sa spomalenie úplne. Tiež renember grafických kariet používanie systému prideliť viac ram ram tak pomáha s bohatou a viac grafických kariet. ale je to nič spoločného s phenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak pracujete so systémom Vista 32bit Windows budú vidieť len asi 3.25gigabajt zo 4 GB RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hm, no ne. To je akýmsi bodom VRAM. Použitie systému RAM by zaviesť nádherný hodně latencia pre grafické karty, a to najmä v moderných hrách, kde sú textúry premenili v neustále. Tie by mohli byť myslenie integrovaného radiča, ale nie, systém RAM nie je niečo, s grafickou kartou dotkne.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Čo vás môže byť uvažovania je, že Vista (aj XP na to príde, v skutočnosti väčšina 32 bit OSS) trests grafické karty RAM ako systémovej RAM, teda zníženie množstva systému RAM môže skutočne ustilise a správy. 64 bit OSS netrpia týmto problémom.
|
| |||
| |||
| mabey Počul som, že zle potom, SVZ 4 pochýb u |
|
| |||
| |||
| Žiadne problémy. My všetci musíme niekde začať.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vďaka hoši za získanie späť na mě, ale já jsem ešte lepšie, môže mi niekto prosím povedzte, či môj počítač bude pracovať lepšie ako 4 harpúna s 2 koncert děkuji |
|
| |||
| |||
| Ak používate 32bit OS, ako bolo spomenuté, nebudete môcť využiť 4GB Ak prevádzkujete CPU intenzívne programy / hry, môžete zaznamenať mierny rozdiel .... záleží, čo váš beží. |