![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, имам пхеном 9550 АМД Куад цоре 64 битни са видик награда & 2 харпун ован, прочитао сам пуно на интернету да је потребно барем 4 кочија, било који сугестија о томе молим те. |
|
| |||
| |||
| зависи, 2ГБ реду је за стандардни сетуп 4ГБ, али ће бити добро вреди новац јер ће елиминисати било коју користите у пагефиле на диску тако потпуно уклањање застоја. Такође ренембер графичке картице користити раздати система рам па рам више помаже код снажне и вишеструке графичке картице. међутим то је ништа радити с пхеном |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако радите 32бит Видик, Уиндоуси воља једини видети 3.25гб од 4ГБ РАМ-а.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Можда се мисли на интегрисане контролере али не, систем РАМ није нешто видео цард дотакне.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Оно што би могло бити мислећи да је Виста (КСП и за то питање, у ствари, највише 32 бита осс) трестс графичком картицом РАМ-а РАМ-а, као система, дакле мања количина РАМ система може заправо устилисе и извештај. 64 бита осс не пате од тог проблема.
|
| |||
| |||
| мабеы Чуо сам криво онда, соз 4 неповјерљив у |
|
| |||
| |||
| Нема проблема. Ми сви морамо почети негде.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| хвала момци за добијање натраг на мени, али ја сам још увек нема боље, може неко молим реците мене ако мој рачунар ће се изводити боље него са 4 харпун са 2 харпун хвала вам |
|
| |||
| |||
| Ако користите 32бит ОС, како је речено, нећете бити у могућности искористити 4ГБ. Ако радите ЦПУ интензивне програме / игре, ви мај приметити благи разлику .... зависи шта приказују. |