![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
merhaba beyler, i, i 4, en az iş, bu konuda herhangi bir öneri gereken net bir sürü okudum Vista Premium & 2 flika koç 9550 dört çekirdekli 64 bitlik bir AMD Phenom lütfen.
|
|
|
|||
|
|||
|
, 2GB standart kurulum için Allright bağlıdır ancak 4GB iyi karşılığı değer olacak gibi dolayısıyla tamamen ortadan kaldırarak slowdowns sabit diskinizdeki pagefile herhangi bir kullanım ortadan kaldırır. Ayrıca renember grafik kartları koç sistem RAM çok daha fazla pay kullanmak güçlü ve çoklu grafik kartları ile yardımcı olur. Ancak bu, Phenom ile ilgili başka bir şey değildir
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer 32bit Vista çalıştırıyorsanız, yalnızca Windows 3.25gb 4GB RAM hakkında göreceksiniz.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Sen entegre denetleyicilerinde ancak düşünerek olabilir, sistem RAM şey değil ekran kartı dokunamaz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
Ne düşünce olabilir ki Vista (ve XP konuyla aslında çoğu 32 bit OSS olarak), bu nedenle sistem RAM gerçekten ustilise ve rapor miktarını azaltarak sistem RAM'i olarak grafik kartı RAM trests olduğunu. 64 bitlik ÖSS Bu sorunu muzdarip değildir.
|
|
|||
|
|||
|
mabey yanılmışım sonra, Soz 4 şüphe U duydum
|
|
|
|||
|
|||
|
No problems. Hepimiz bir yerden başlamak gerekiyor.
|
|||
|
|||
|
bana geri almak için teşekkürler beyler, ama ben yine de daha iyi, biri eğer benim PC 4 iş daha iyi ile 2 flika göre daha yayınlanacağı söyle lütfen size teşekkür
|
|
|
|||
|
|||
|
Eğer, sözü edildiği gibi bir 32bit işletim sistemi kullanıyorsanız, 4GB faydalanmayı mümkün değildir.
Eğer yoğun programları işlemci çalıştıran / oyunları, sen .... hafif bir farklılık olduğunu sizin ne çalışan bağlıdır. |