![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, у мене AMD Phenom 9550 четирех'ядерних процесорів з 64-бітної Vista Premium & 2 гігабайт оперативної пам'яті, я багато читала в інтернеті, що це необхідно як мінімум 4 концерти, будь-які пропозиції про неї, будь ласка. |
|
| |||
| |||
| залежить, 2GB чи все в порядку в стандартній установці, але 4gb буде коштувати грошей як воно дозволить усунути будь-яке використання файлу підкачки на жорсткому диску, що виключає уповільнення повністю. Також renember відеокарти виділяють використання оперативної пам'яті, це більш RAM допомагає з потужним і декількома відеокартами. Однак це не має нічого спільного з Phenom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви працюєте в Vista 32bit, Windows буде бачити тільки про 3.25gb по 4 ГБ оперативної пам'яті.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Ви можете подумати, інтегрованих контролерів, але ні, система пам'яті не є щось стосується відео карти.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Те, що ви можете подумати, що Vista (і XP, втім, і насправді більшість 32-розрядних ОС) TRESTS відеокартою оперативної пам'яті в якості оперативної пам'яті, тому зниження кількості оперативної пам'яті, він може реально ustilise і подання доповіді. 64 розрядна ОС не страждає від цієї проблеми.
|
| |||
| |||
| Mabey я чув неправильним те, Соз сумніваються 4 U |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Ми всі повинні з чогось почати.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці! Для отримання спиною до мене, але я все ще не в кращому становищі, може хтось будь ласка, повідомте мені, якщо мій комп'ютер буде працювати краще, ніж 4 концерту з 2 концерти дякую вам |
|
| |||
| |||
| При використанні 32-бітної операційної системи, як уже згадувалося, ви не зможете використовувати 4GB. Якщо ви працюєте в процесор інтенсивних програм / ігор, ви можете помітити невелике розходження .... залежить від того, ваш працює. |