![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички въпросът ми е, че искам да ми ъпгрейд от 1GB RAM до 2GB и аз да не е сигурен дали всички 240PIN овен е един и същ, т.е. отговарят на същите слотове. На овена, аз имам в момента е Това и една виждам е Благодаря за всички съвети можете да ми предложи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, това ще е удобно.
|
| |||
| |||
| Благодарности |
|
| |||
| |||
| Добре дошли
__________________ "Dream така, като че ли ще живеят вечно, Живея така, като че ли ще умреш днес" |
|
| |||
| |||
| За съжаление, ако това изглежда очевидно, но искате да двойна проверка, преди покупка. Той трябва да работи в моя компютър то имам навик? Дънна платка: MSI (microstar) MS-7255 (P4M900M-L) Максимален капацитет на паметта: 2048MB Текущо инсталирани Памет: 1GB Налични слотове памет: 0 Брой на банки: 2 Dual Channel поддръжка: Не CPU Производител: GenuineIntel CPU Фамилия: Intel (R) Pentium (R) CPU 2.80GHz Модел 4, Stepping 7 CPU Speed: 2799 MHz |
|
| |||
| |||
| Просто имаше двойна проверка за вас и да е ще е удобно. Нейната DDR2 SDRAM, която е това, което искате. Нейната 2GB, което е най-ви съвет може да вземе. CG
__________________ "Dream така, като че ли ще живеят вечно, Живея така, като че ли ще умреш днес" |
|
| |||
| |||
| Благодаря отново човек, много оценявам помощта ви |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ за избор между 2 лаптопа? | chilloutcolin | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 11-ти октомври 2009 год. 08:26 |
| Нуждаете се от помощ при избора компютър | bauer24 | Общи Хардуер Чат | 1 | 31ви август 2009 година 12:43 |
| Избор на нова дънна платка | Ейтбол | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 12 Jan 2009 18:25 |
| Избор между 2 лаптопи, помогни! | MWp | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 9 януари 2009 07:29 |
| Имате нужда от Помощ за избор на дънна платка | Agon | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 20 август 2007 г 03:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |