![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni moje otázka je, že chci upgradovat své ram od 1GB do 2GB a já není jistý, jestli všechny 240pin ram je stejná, tj. uložení stejné časy. Ram i nyní je Tento a ten, dívám se na Díky za každou radu, můžete mi nabídnout |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, to bude vhodné.
|
| |||
| |||
| Díky |
|
| |||
| |||
| Vítejte
__________________ "Dream as, pokud budete žít věčně, Live, jako kdyby vám dnes zemřít" |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se, pokud se to zdá jasné, ale chtějí dobře zkontrolovat před nákupem. Mělo by pracovat v mém pc je zvyklý? Základní deska: MSI (Microstar) MS-7255 (P4M900M-L) Maximální kapacita paměti: 2.048megabajt Aktuálně instalované paměti: 1GB Dostupné Memory Slots: 0 Počet bank: 2 Podpora Dual Channel: Ne Procesor Výrobce: GenuineIntel CPU Rodina: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz Model 4, Stepping 7 CPU Speed: 2799 MHz |
|
| |||
| |||
| Právě dvojí kontroly pro vás a ano, to bude vhodné. Její DDR2 SDRAM, která je to, co chcete. Jeho 2GB, která je největší svého představenstva může mít. CG
__________________ "Dream as, pokud budete žít věčně, Live, jako kdyby vám dnes zemřít" |
|
| |||
| |||
| Thanks again muž, velmi si vaší pomoci |