![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους η ερώτησή μου είναι ότι θέλω να αναβαθμίσω ram μου από 1GB σε 2GB και i είναι να μην σίγουρος αν όλα 240pin ram είναι το ίδιο, δηλαδή ταιριάζουν τα ίδια slots. Το i ram τώρα είναι Αυτό και το ένα Βλέπω είναι Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή μπορείτε να μου προσφέρει |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι θα ταιριάξει.
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Καλώς ορίσατε
__________________ "Όνειρο που αν θα ζήσεις για πάντα, λες και ζωντανά θα πεθάνουν σήμερα" |
|
| |||
| |||
| Συγνώμη αν αυτό φαίνεται προφανής, αλλά θέλω στο διπλό έλεγχο πριν από την αγορά. Θα πρέπει να καταβάλλει στο pc μου συνηθίζει; Motherboard: MSI (Microstar) MS-7255 (P4M900M-L) Μέγιστη χωρητικότητα μνήμης: 2048MB Τρέχοντα εγκατεστημένα Μνήμη: 1GB Διαθέσιμη μνήμη Κουλοχέρηδες: 0 Αριθμός των Τραπεζών: 2 Dual Channel Support: Δεν CPU Κατασκευαστής: GenuineIntel Οικογένεια CPU: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz Μοντέλο 4, Stepping 7 CPU Speed: 2799 MHz |
|
| |||
| |||
| Απλά είχε διπλό έλεγχο για σας και ναι θα ταιριάζει. DDR2 SDRAM της, που είναι ό, τι θέλετε. 2GB της, που είναι η πλέον του σκάφους σας μπορεί να πάρει. CG
__________________ "Όνειρο που αν θα ζήσεις για πάντα, λες και ζωντανά θα πεθάνουν σήμερα" |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ και πάλι τον άνθρωπο, πολύ εκτιμώ τη βοήθειά σας |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια επιλογή μεταξύ 2 Υ; | chilloutcolin | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 11 Οκτωβρίου 2009 08:26 |
| Χρειάζεστε βοήθεια Επιλέγοντας PC | bauer24 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 31 Αυγούστου, 2009 12:43 |
| Επιλέγοντας μια νέα μητρική πλακέτα | Eightball | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 12 Ιαν 2009 18:25 |
| Επιλογή μεταξύ 2 φορητούς υπολογιστές, PLEASE HELP! | MWp | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 9 Ιαν 2009 07:29 |
| Βοήθεια Επιλογή Α Motherboard | AGON | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 20 Αυγ 2007 03:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |