![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, mano klausimas yra tas, kad aš noriu atnaujinti savo avinas iš 1GB iki 2GB ir man nėra tikras, ar visi 240PIN RAM pat ty tinkami to paties laiko tarpsnius. RAM turiu dabar Šitas ir vienas Aš ieškau ne tai Ačiū už visus patarimus galite pasiūlyti man |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, tiks.
|
| |||
| |||
| Ačiū |
|
| |||
| |||
| Sutikti
__________________ "Miegas kaip if you'll live forever, Live lyg jūs die today" |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, jei tai atrodo akivaizdu, bet noriu dar karta patikrinti prieš perkant. Ji turėtų dirbti mano kompiuteryje wont to? Pagrindinė plokštė: MSI (MICROSTAR) VN-7255 (P4M900M-L) Maksimali atminties talpa: 2048MB Šiuo metu įdiegtų Atmintis: 1GB Available Memory Slots: 0 Taškų Bankai: 2 Dual Channel Support: Ne CPU Gamintojas: GenuineIntel Cpu family: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz Model 4 Stepping 7 CPU Speed: 2.799 MHz |
|
| |||
| |||
| Tiesiog buvo dukart patikrinkite, ar jums ir taip ji bus tinkama. Jo DDR2 SDRAM, kuri yra tai, ką norite. Jo 2GB, kuri yra labiausiai jūsų taryba gali priimti. CG
__________________ "Miegas kaip if you'll live forever, Live lyg jūs die today" |
|
| |||
| |||
| Dar kartą ačiū, vyras, labai vertiname jūsų pagalbą |