![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима моје питање је да ли желите да надоградите своје овна од 1ГБ на 2ГБ и није сигуран да ли све 240пин овна је исто, односно да стане иста места. Ован сам сада Ово и један сам гледајући је Хвала за све савете можеш да ми нуде |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ће стати.
|
| |||
| |||
| Хвала |
|
| |||
| |||
| Добро дошли
__________________ "Дреам као да ћете живети заувек, Ливе, као да ћете умрети данас" |
|
| |||
| |||
| Извините ако ово изгледа очигледно, али желите да проверите пре куповине. То треба да раде на мом ПЦ навика је? Матична плоча МСИ (мицростар) МС-7255 (П4М900М-Л.) Максимум Меморы Цапациты: 2048МБ Тренутно инсталирана Меморија: 1ГБ Аваилабле Меморы места: 0 Број банака: 2 Дуал Цханнел подршка: Не ЦПУ Мануфацтурер: ГенуинеИнтел ЦПУ Фамилы: Интел (Р) Пентиум (Р) Д 2.80ГХз процесор модел 4, Степпинг 7 ЦПУ Спеед: 2799 МХз, |
|
| |||
| |||
| Довољно је проверити за вас и да ће стати. Његова ДДР2 СДРАМ-што је оно што желите. Његова 2ГБ која је највише ваш одбор може да потраје. ЦГ
__________________ "Дреам као да ћете живети заувек, Ливе, као да ћете умрети данас" |
|
| |||
| |||
| Хвала јос једном човеку, захвални на помоћи |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ Избор између 2 Лаптоп? | цхиллоутцолин | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 11. Окт 2009 08:26 |
| Неед хелп цхоосинг рачунара | бауер24 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 31 Авг 2009 12:43 |
| Одабир нову матичну плочу | Еигхтбалл | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 12 јануар 2009 18:25 |
| Избор између 2 пријеносницима, молим помоћ! | муп | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 9 јануар 2009 07:29 |
| Неед Хелп Избор матичне плоче | Агонију | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 20 аугуст 2007 03:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |