![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Стандартна памет на дънната платка Здравейте - Аз съм в момента изграждането на първия си компютър. Ако аз да изберете тази дънната платка: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 И тази памет: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Бихте ли се губи пари по избор на дънна платка с памет стандарт DDR2 800 памет и скорост на DDR2 1000? Вместо това, трябва ли да отида с тази памет: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Благодарности. |
|
| |||
| |||
| добре, ако борд поддържа само DDR2 800mhz тогава, ако приложите 25% overclock, че паметта ще се пуска по 1066mhz. Все пак тази дънна платка е един от най-добрите и Im сигурен, че поддържа DDR2 1066hmz, mabey му discryption е написана по време на mobo Ранната BIOS поддържа само 1066hmz или mabey му просто написани неправилно. Ако сте избрали да прилагат този overclock DONT nessesairly и вие искате да overclock процесора ви може да понижи нейната multiplyer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Освен ако не сте действително искат да overclock вашия компютър, отидете с бавни неща все пак, че много, ако не искат да са Overclock. Също така, аз не бих се препоръча 780i чипсет, освен ако не сте в действителност изисква SLI поддръжка, A P45 е по-добра стойност и ще се пуска доста хладни.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Освен ако не използвате E8400 + и OCing го 4.7ghz или така, каквото и високи от DDR 800 е загуба на пари.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Уау наистина? Жал ми е за тези ядки работни места, които са платци £ 300 + за DDR3 RAM: O |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Като цяло, глупави хора винаги ще се купуват overpriced хардуер само за да покажат на разстояние. Виждаме го с quads, ние виждаме, че с DDR3, ние виждаме, че с мулти-ТБ настройки с ужасно блюдо плътност забито в RAID 0, двойно 8800 Ultras когато 8800GT превъзхожда всеки един. Те са еквивалентни на тези, хардуер момчета, които купуват crappy вносни автомобили и стик гигант разграбителите върху тях и не знам какво въртящ момент или конски сили са, или audiophile, който купува $ 599 златни никел кабели за цифров звук система. Бих много по-скоро говоря с някой, който не знае нищо за хардуера и ще му кажа кои части са най-добрите и защо, отколкото за един от хората, които смятат, увеличаване на техния LCD на честота на опресняване и изключване на V-Sync ще им XxxXtReMe GAMER. Тези хора са отрова от съществуването си: те не се учат, те не се затвори, а те обичам абсолютно Разходен пари за безсмислено gizmos. Ето защо е важно да осигурим качествени консултации на хора, като се започне от ОП, като че ли след този вид нещо на overclocking форуми или безброй други сайтове хората ще вземем някои луди идеи.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| За да бъде честен, аз съм малко като че Carbon, но аз знам, че няма да бъде много по-добре, но аз все още искам, но не са успели да carm себе си за определяне на партида и не получават глупави неща, но дам съвет е Винаги най-добрата стойност неща, без да се добавя "Имам по-добър от теб" елементи към нея. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Отчетен памет не съвпада Размер на инсталираните Памет | weedan_ash | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 13 Jan 2009 17:18 |
| Малък стандартен принтер | pest79456 | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 Дек 2008 05:26 |
| Помощ в търсенето на видео на прехвърлените от стандартните камери | ashmehta | Мултимедия & Codecs | 4 | 25 април 2008 05:39 |
| Изтеглени едно DVD, а не в стандартен формат, а не сте сигурни кой програма | gladrock | Мултимедия & Codecs | 1 | 2-ро Jan 2008 11:52 |
| Стандартно Naming конвенция | DrWatson | Общи Софтуер Чат | 3 | 23rd Nov 2007 18:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |