menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Co se paměti standardu opravdu?

Reply

Thread Nástroje
Old 1 listopadu 2008, 08:57
Člen Skupina

Default Co se paměti standardu opravdu?

Paměť standard na Základní desky
Dobrý den - jsem v současné době budova můj první počítač.

Kdybych se rozhodnete tuto základní desku:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024
A tato vzpomínka:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145

Mohl jsem být plýtvání penězi výběrem desce s pamětí standardu DDR2 800 a DDR2 paměti rychlostí 1000?

Místo toho bych měl jít s tímto paměť:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122

Díky.
Old 1 listopadu 2008, 10:32
Dárce Skupina

i v případě, že deska podporuje pouze DDR2 800MHz pak když použije 25% přetaktování, které paměti poběží na 1066MHz. Avšak tato základní deska je jedním z nejlepších a im Určitě ji podporuje DDR2 1066hmz, mabey své discryption byl napsán v době, kdy se na začátku roku mobo bios podporován pouze 1066hmz nebo mabey právě jeho písemné nesprávně. pokud jste se rozhodli použít tuto přetaktování a dont nessesairly chtějí přetaktování procesoru můžete snížit své multiplyer.
Old 1 listopadu 2008, 13:27
Dárce Skupina

Pokud nejste skutečně chtějí přetaktovávat počítač, jít s pomalejší věci jakkoli, je spousta, pokud se chtějí přetaktovávat. Také já jsem nechtěl doporučit 780i chipset, pokud jsou skutečně vyžadují podporu SLI, P45 je lepší hodnota, a bude trvat hodně chladnější.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 1 listopadu 2008, 18:41
Dárce Skupina

Pokud nejste s použitím E8400 + a OCing to 4.7ghz nebo tak něco vyšší než DDR 800 je plýtvání penězi.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 2 listopadu 2008, 03:12
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
Pokud nejste s použitím E8400 + a OCing to 4.7ghz nebo tak něco vyšší než DDR 800 je plýtvání penězi.
wow fakt? i litovat tato matice pracovních míst, která jsou platební 300liber + pro DDR3 RAM: o
Old 2 listopadu 2008, 04:54
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Spencer2004 View Post
wow fakt? i litovat tato matice pracovních míst, která jsou platební 300liber + pro DDR3 RAM: o
DDR3 je samostatný problém. Ale je to stále příliš plýtvání penězi. Je třeba dávat dobrý zvýšit - nakonec. Ale dosud a hodiny nabízené rychlosti jsou nyní bude k smíchu, když kolem I7 rolích. Není to na P4 dnů při rychlosti záleželo & PC-2700 -> PC-3200 byl velký skok. Pouze přetaktování RAM opravdu nemá žádný užitek na v této fázi hry - Je to asi dělá to v kombinaci s CPU udržovat poměr již 1:1.

Obecně lze říci, že hloupí lidé budou vždy kupovat předražený hardware jen na odiv. Vidíme, že se čtyřlůžkové pokoje, vidíme, že s DDR3, vidíme, že s multi-TB sestavách s hroznou talíře hustoty uvízla v RAID 0, duální 8800 Ultras když překoná 8800GT každého z nich. Jedná se o hardwarové ekvivalent ty lidi, kteří nakupují mizerný dovoz automobilů a držet obří spoilery na nich a nevíte jaký moment nebo koní jsou nebo audiophile, kteří si koupí $ 599 zlatých á kabely pro své digitální zvukový systém.

Byl bych mnohem raději mluvit s někým, že neví nic o hardwaru a řekněte mu, jaké části jsou nejlepší a proč, než to jeden z lidí, kteří si myslí, zvýšení jejich LCD je obnovovací frekvence a vypnutí V-Sync umožní jim XxxXtReMe Gamer. Ti lidé jsou prokletí své existence: nemají učit, nemají držet hubu, a naprosto milují vynakládání peněz na zbytečné Gizmos.

To je důvod, proč je to důležité poskytnout kvalitní poradenství lidem, kteří začínají se jako OP, jako byste po takovou věc, o přetaktování fór nebo bezpočtu dalších lokalit budou lidé vyzvednout nějaké bláznivé nápady.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 2 listopadu 2008, 07:15
Dárce Skupina

Chcete-li být upřímný, jsem trochu rád, že Carbon, ale vím, že nebude daleko lepší, ale stále chci, ale já se podařilo carm sám hodně dolů, a ne dostat hloupé věci, ale radu dávám, je vždy nejlepší hodnota věci, aniž by dodal: "Mám lepší než ty" prvkem, který ji.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť weedan_ash Procesory, základní desky & RAM 3 13. leden 2009 17:18
Malé standardní tiskárny pest79456 Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 28. prosince 2008 05:26
Pomoc při pohledu na video se převádí z standardní kamery ashmehta Multimedia & Kodeky 4 25. duben 2008 05:39
Staženo DVD, které nejsou ve standardním formátu, které nejsou jisti, které program gladrock Multimedia & Kodeky 1 2. ledna 2008 11:52
Standardní Naming Convention DrWatson Obecné Software Chat 3 23. listopadu 2007 18:19
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.