![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Paměť standard na Základní desky Dobrý den - jsem v současné době budova můj první počítač. Kdybych se rozhodnete tuto základní desku: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 A tato vzpomínka: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Mohl jsem být plýtvání penězi výběrem desce s pamětí standardu DDR2 800 a DDR2 paměti rychlostí 1000? Místo toho bych měl jít s tímto paměť: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Díky. |
|
| |||
| |||
| i v případě, že deska podporuje pouze DDR2 800MHz pak když použije 25% přetaktování, které paměti poběží na 1066MHz. Avšak tato základní deska je jedním z nejlepších a im Určitě ji podporuje DDR2 1066hmz, mabey své discryption byl napsán v době, kdy se na začátku roku mobo bios podporován pouze 1066hmz nebo mabey právě jeho písemné nesprávně. pokud jste se rozhodli použít tuto přetaktování a dont nessesairly chtějí přetaktování procesoru můžete snížit své multiplyer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud nejste skutečně chtějí přetaktovávat počítač, jít s pomalejší věci jakkoli, je spousta, pokud se chtějí přetaktovávat. Také já jsem nechtěl doporučit 780i chipset, pokud jsou skutečně vyžadují podporu SLI, P45 je lepší hodnota, a bude trvat hodně chladnější.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud nejste s použitím E8400 + a OCing to 4.7ghz nebo tak něco vyšší než DDR 800 je plýtvání penězi.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wow fakt? i litovat tato matice pracovních míst, která jsou platební 300liber + pro DDR3 RAM: o |
|
| |||
| |||
| Citace:
Obecně lze říci, že hloupí lidé budou vždy kupovat předražený hardware jen na odiv. Vidíme, že se čtyřlůžkové pokoje, vidíme, že s DDR3, vidíme, že s multi-TB sestavách s hroznou talíře hustoty uvízla v RAID 0, duální 8800 Ultras když překoná 8800GT každého z nich. Jedná se o hardwarové ekvivalent ty lidi, kteří nakupují mizerný dovoz automobilů a držet obří spoilery na nich a nevíte jaký moment nebo koní jsou nebo audiophile, kteří si koupí $ 599 zlatých á kabely pro své digitální zvukový systém. Byl bych mnohem raději mluvit s někým, že neví nic o hardwaru a řekněte mu, jaké části jsou nejlepší a proč, než to jeden z lidí, kteří si myslí, zvýšení jejich LCD je obnovovací frekvence a vypnutí V-Sync umožní jim XxxXtReMe Gamer. Ti lidé jsou prokletí své existence: nemají učit, nemají držet hubu, a naprosto milují vynakládání peněz na zbytečné Gizmos. To je důvod, proč je to důležité poskytnout kvalitní poradenství lidem, kteří začínají se jako OP, jako byste po takovou věc, o přetaktování fór nebo bezpočtu dalších lokalit budou lidé vyzvednout nějaké bláznivé nápady.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Chcete-li být upřímný, jsem trochu rád, že Carbon, ale vím, že nebude daleko lepší, ale stále chci, ale já se podařilo carm sám hodně dolů, a ne dostat hloupé věci, ale radu dávám, je vždy nejlepší hodnota věci, aniž by dodal: "Mám lepší než ty" prvkem, který ji. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť | weedan_ash | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. leden 2009 17:18 |
| Malé standardní tiskárny | pest79456 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 28. prosince 2008 05:26 |
| Pomoc při pohledu na video se převádí z standardní kamery | ashmehta | Multimedia & Kodeky | 4 | 25. duben 2008 05:39 |
| Staženo DVD, které nejsou ve standardním formátu, které nejsou jisti, které program | gladrock | Multimedia & Kodeky | 1 | 2. ledna 2008 11:52 |
| Standardní Naming Convention | DrWatson | Obecné Software Chat | 3 | 23. listopadu 2007 18:19 |
| Thread Nástroje | |
| |