μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Τι άραγε Memory Standard Μέση Αλήθεια;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Νοεμβρίου, 2008, 08:57
Μέλος Ομάδα

Default Τι άραγε Memory Standard Μέση Αλήθεια;

Μνήμη Πρότυπο για Motherboard
Γεια σας - είμαι σήμερα κατασκευάζει το πρώτο μου υπολογιστή.

Αν έπρεπε να επιλέξει αυτό μητρική πλακέτα:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024
Και αυτή η μνήμη:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145

Θα μου είναι σπατάλη χρημάτων από την επιλογή μιας μητρικής πλακέτας με ένα πρότυπο της μνήμης DDR2 800 και μνήμη DDR2 ταχύτητα 1000;

Αντ 'αυτού, θα πρέπει να πάω με αυτό της μνήμης:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122

Ευχαριστώ.
Old 1 Νοεμβρίου, 2008, 10:32
Ομάδα Δωρητών

καλά, εάν ένα συμβούλιο υποστηρίζει μόνο DDR2 800MHz τότε αν ισχύει το 25% overclock που θα τρέχει σε μνήμη 1066mhz. Ωστόσο αυτή η μητρική πλακέτα είναι ένα από τα καλύτερα και im βέβαιος ότι υποστηρίζει DDR2 1066hmz, mabey την discryption γράφτηκε κατά το χρόνο με το mobo της έγκαιρης βιογραφικά υποστηρίζεται μόνο 1066hmz ή απλά mabey την έγγραφη εσφαλμένα. Εάν επιλέξετε να εφαρμόσετε αυτήν overclock dont nessesairly σας και θέλετε να σας overclock cpu μπορείτε να μειώσει τις multiplyer.
Old 1 Νοεμβρίου, 2008, 13:27
Ομάδα Δωρητών

Αν δεν είστε πραγματικά θέλουν να overclock τον υπολογιστή σας, πηγαίνετε με τα πιο αργά πράγματα ούτως ή άλλως, θα είναι αρκετό αν δεν θέλουν να Overclock. Επίσης, δεν θα συστήσει την 780i chipset, αν δεν είναι στην πραγματικότητα που απαιτεί υποστήριξη SLI, ένα P45 είναι καλύτερη τιμή, και θα διαρκέσει πολλά δροσερότερες.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 1 Νοεμβρίου, 2008, 18:41
Ομάδα Δωρητών

Αν δεν χρησιμοποιείτε E8400 + και OCing πάνω 4.7ghz περίπου, κάτι μεγαλύτερο από 800 ΑΑΕ είναι σπατάλη χρημάτων.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 2 Νοέμβρη 2008, 03:12
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Αν δεν χρησιμοποιείτε E8400 + και OCing πάνω 4.7ghz περίπου, κάτι μεγαλύτερο από 800 ΑΑΕ είναι σπατάλη χρημάτων.
wow πραγματικά; Λυπάμαι γι 'αυτές τις θέσεις εργασίας που καρυόκαρπων πληρώνουν £ 300 + για ddr3 ram: o
Old 2 Νοέμβρη 2008, 04:54
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Spencer2004 View Post
wow πραγματικά; Λυπάμαι γι 'αυτές τις θέσεις εργασίας που καρυόκαρπων πληρώνουν £ 300 + για ddr3 ram: o
DDR3 είναι ένα ξεχωριστό ζήτημα. Αλλά είναι ακόμα μια σπατάλη χρημάτων υπερβολικά. Θα πρέπει να δώσει μια πολύ καλή αύξηση - τελικά. Αλλά δεν έχει ακόμη, και το ρολόι οι ταχύτητες που προσφέρει πλέον θα είναι γελοία όταν i7 κυλά γύρω. Δεν είναι η P4 ημέρα όταν η ταχύτητα έχει σημασία & PC-2700 -> PC-3200 ήταν ένα μεγάλο άλμα. Αποκλειστικά overclocking RAM πραγματικά δεν έχει καμία χρησιμότητα σε αυτό το στάδιο το παιχνίδι - Το κάνει αυτό σε συνδυασμό με την κεντρική μονάδα επεξεργασίας να τηρούν αναλογία 1:1 πια.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι θα είναι πάντα ηλίθιο αγοράζουν υπερτιμημένα υλικού μόνο για επίδειξη. Θα δείτε ότι με τετράκλινα, το βλέπουμε με DDR3, το βλέπουμε με multi-TB ρυθμίσεις με φρικτό πιατέλα πυκνότητα κολλήσει σε RAID 0, Ultras διπλή 8800, όταν η 8800GT υπερτερεί κάθε μία. Είναι το υλικό ισοδύναμο από αυτούς που αγοράζουν crappy εισαγωγής αυτοκινήτων και γίγαντα φθορέων άνωσης κολλήσει πάνω τους και δεν ξέρουν τι είναι ιπποδύναμης ή της ροπής, ή το audiophile που αγοράζει 599 δολάρια ο χρυσός plated καλώδια για το ψηφιακό σύστημα ήχου.

Θα προτιμούσα να μιλήσω σε κάποιον που δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με το υλικό και να του πω ποια μέρη είναι το καλύτερο και γιατί, από ό, τι σε ένα από τα άτομα που σκέφτονται να αυξήσουν τους ρυθμό ανανέωσης της οθόνης LCD και απενεργοποίηση του V-Sync θα κάνει τους μια XxxXtReMe Gamer. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η ύπαρξη bane μου: δεν μαθαίνουν, δεν σκάσε και αγάπη απολύτως άσκοπο να δαπανώνται χρήματα για gizmos.

Γι 'αυτό είναι σημαντικό για την παροχή συμβουλών σε άτομα ποιότητας που ξεκινά τη λειτουργία, όπως το ΕΠ, όπως αν μετά κάτι τέτοιο φόρουμ για overclocking ή μυριάδες άλλα sites άτομα θα ανέλθει κάποια τρελή ιδέες.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 2 Νοέμβρη 2008, 07:15
Ομάδα Δωρητών

Για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο σαν αυτό του άνθρακα, ωστόσο γνωρίζω ότι δεν θα είναι πολύ καλύτερα, αλλά εξακολουθώ να το θέλουν, αλλά έχω καταφέρει να carm εγώ μια παρτίδα και δεν λάβετε ηλίθια πράγματα, αλλά δίνω συμβουλές είναι πάντα καλύτερη αξία πράγματα, χωρίς να προστεθεί το "Έχω καλύτερο από αυτό που" στοιχείο σε αυτή.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αναφερθείσες Μνήμη δεν ταιριάζει Ποσό Installed Memory weedan_ash Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 13 Ιαν 2009 17:18
Μικρές πρότυπο εκτυπωτή pest79456 Digital Imaging & Printers 1 28 Δεκ. 2008 05:26
Βοήθεια στην εξέταση του βίντεο μεταφέρονται από την κανονική κάμερα ashmehta Multimedia & Codecs 4 25 Απρ 2008 05:39
Κατεβασμένοι ένα DVD, δεν σε τυποποιημένη μορφή, δεν είστε σίγουροι για το ποιο πρόγραμμα gladrock Multimedia & Codecs 1 2η Ιαν 2008 11:52
Πρότυπο Naming σύμβασης DrWatson Γενικά Λογισμικό Chat 3 23 Νοε 2007 18:19
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.