![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Memorija Standardno na matičnoj ploči
Pozdrav - Ja sam trenutno zgrade moj prvi kompjuter. Ako mi je da odaberete ovu matičnu ploču: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 I ovu memoriju: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Biste li se troši novac po izboru matične ploče sa memory standard DDR2 800 i DDR2 memorije brzine 1000? Umjesto toga, treba da idem s ovim memorija: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Hvala. |
|
|
|||
|
|||
|
dobro ako je zajednica podržava samo DDR2 800mhz onda ako vrijede 25% overclock memorije koja će raditi na 1066mhz. Međutim ova matična ploča jedan je od najboljih i svakako im ga podržava DDR2 1066hmz, mabey svojim discryption je pisan u vrijeme s Rani mobo BIOS podržava samo 1066hmz ili mabey njegova napisana samo na pogrešan način. Ako ste izabrali da se prijavite ovu overclock i te dont nessesairly želite overclock vašeg CPU možete niža multiplyer.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Osim ako se zaista žele overclock vašeg računala, idite sa sporijim stuff anyway, ona puno osim ako se žele Overclock. Također, ne bih preporučiti 780i chipset, osim ako se zaista potrebna SLI podrška, a P45 je bolje vrijednosti, te će se pokrenuti mnogo hladnjak.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Osim ako ne koristite E8400 + i OCing je preko 4.7ghz ili je tako, nešto veći od 800 DDR je rasipanje novca.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
vau stvarno? Osjećam se ispričavam za ove poslove orah koji su uplatom £ 300 + za ddr3 ram: o
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
U principu, ljudi će uvijek glupo kupiti overpriced hardvera samo da pokaže. Vidimo ga četvorci, vidimo da sa DDR3, vidimo da sa multi-TB instrumenta s užasnim pladnju gustoće zaglavi u RAID 0, dual 8800 Ultras kada 8800GT nadmaši svaki neki. Oni su hardvera ekvivalent od onih dečki koji kupuju jebani uvoz automobila i stick div Spoilers na njih i ne znam šta momenta ili konjskih se ili audiofilski tko kupi 599 $ zlato pozlaćen kabele za svoj digitalni zvučni sustav. Ja bi puno radije razgovarati s nekim koji ne znaju ništa o hardveru i recite mu što dijelovi su najbolji i zašto, nego da jedan od ljudi koji misle da povećanjem njihove LCD's stopa osvježavanja i isključivanja V-Sync učinit će im XxxXtReMe Gamer. Ti ljudi su propast mog postojanja: ne uče, ne šuti, i oni vole apsolutno beskorisno trošenje novca na Gizmos. Zato je važno osigurati kvalitetan savjet za ljude koji počinju se kao OP, kao da ste ovaj post vrsta overclocking stvar na forumima ili bezbroj drugih web mjesta ljudi će pokupiti neke luda ideja.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Da budem iskren, ja sam malo tako Carbon, ali znam da neće biti puno bolje, ali ja još uvijek želim, ali sam uspjela carm sebe puno dolje, a ne dobili glupe stvari, nego dajem savjet je uvijek najbolji vrijednost stvari, bez dodao "Ja sam bolji od tebe" elementa na njega.
|