![]() |
|
| |||
| |||
| זיכרון סטנדרטי על לוח האם שלום - אני כרגע הבניין הראשון המחשב שלי. אם הייתי בוחר זה לוח האם: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 וזה זיכרון: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 האם להיות אני מבזבז כסף על ידי בחירה של לוח האם עם זיכרון DDR2 סטנדרטיים של 800 ו זיכרון DDR2 במהירות של 1000? במקום זאת, אני צריכה ללכת עם זה הזיכרון: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 תודה. |
|
| |||
| |||
| גם אם לוח תומך רק DDR2 800mhz אז אם אתה מחיל כי 25% overclock הזיכרון יפעל ב 1066mhz. עם זאת זה לוח האם הוא אחד הטובים ביותר ו-IM בטוח שזה תומך DDR2 1066hmz, mabey שלה discryption נכתב בזמנו עם mobo מוקדם של ה-BIOS בלבד נתמך 1066hmz או mabey שלו פשוט כתוב באופן שגוי. אם בחרת ליישם את overclock ואתה dont nessesairly רוצה overclock שלך CPU אתה יכול להקטין את multiplyer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אלא אם כן אתה באמת שרוצים overclock המחשב, ללכת עם הדברים לאט יותר, בכל מקרה, זה מספיק, אלא אם אתה שרוצים Overclock. כמו כן, לא הייתי ממליץ על שבבים 780i, אלא אם כן אתה באמת המחייב SLI התמיכה של P45 הוא ערך טוב יותר, וכן יפעל הרבה Cooler.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אלא אם כן אתה משתמש E8400 + ועל OCing זה 4.7ghz או אז, שום דבר גבוה יותר DDR 800 הוא בזבוז של כסף.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| וואו באמת? אני מרגיש מצטער עבור עבודות אלה אם כי הם משלמים עבור £ 300 + ראם ddr3: O |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
באופן כללי, תמיד יהיו אנשים טיפשים overpriced לקנות חומרה רק כדי להשוויץ. אנו רואים את זה עם quads, אנחנו רואים את זה עם DDR3, אנחנו רואים את זה עם רב שחפת setups עם צלחת צפיפות נוראה תקוע RAID 0, כפול 8800 Ultras הביצועים 8800GT כאשר כל אחד מהם. הם החומרה מקביל של אותם חבר 'ה מי קונה crappy לייבא מכוניות ענק spoilers מקל עליהם ולא יודע מה הם כוחות סוס או ענק, או מי קונה audiophile $ 599 מצופה זהב כבלים דיגיטליים שלו נשמע המערכת. הייתי מעדיף הרבה יותר לדבר עם מישהו שאינו יודע שום דבר על חומרה, ולהגיד לו מה הם החלקים הטובים ביותר ומדוע, מאשר לאחד אנשים שחושבים להגדיל את קצב הרענון של LCD ו-V מכבה סנכרון תהפוך אותם על XxxXtReMe GaMER. האנשים האלה הם bane של הקיום שלי: הם לא לומדים, הם לא לשתוק, והם בהחלט אוהבים ההוצאות על כסף חסר תכלית gizmos. לכן חשוב לספק איכות ייעוץ לאנשים החל החוצה כמו op, כאילו לכתוב זה סוג של דבר ב overclocking פורומים או אתרים אחרים מספר עצום של אנשים להרים קצת משוגעת רעיונות.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| למען האמת, אני קצת ככה Carbon, אך אני יודע שזה לא יהיה הרבה יותר טוב, אבל אני עדיין רוצה את זה, אבל יש לי את עצמי הצליח carm למטה הרבה ולא לקבל דברים טיפשי, אבל הוא נותן לי עצות התמורה הטובה ביותר תמיד הדברים, ללא תוספת "יש לי יותר טוב ממך" גורם לזה. |