mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Ką Atmintis Standartinis tikrųjų reiškia?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 1, 2008, 08:57
Narys

Default Ką Atmintis Standartinis tikrųjų reiškia?

Atmintis Standartinis dėl Motherboard
Hello - I'm currently pastato mano pirmasis kompiuteris.

Jei aš būčiau pasirinkti šį plokštė:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024
Ir tai atmintis:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145

Ar galiu būti švaistomi pinigai pasirinkdami su atminties standartas DDR2 800 ir DDR2 atminties sparta 1.000 plokštę?

Vietoj to, man reikia eiti su šiuo atmintis:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122

Ačiū.
Old Lapkritis 1, 2008, 10:32
Donorų grupės

Na, jei laive tik palaiko DDR2 800MHz tada, jei taikote 25% overclock, kad atmintis bus rodomas 1066MHz. Tačiau ši plokštė yra viena iš geriausių ir jiems tikrai ji palaiko DDR2 1066hmz, Mabey savo discryption buvo parašyta ne su MOBO ankstyvą BIOS metu palaiko tik 1066hmz arba Mabey jos tiesiog parašyta neteisingai. Jei pasirinkote taikyti šį overclock ir dont nessesairly norite overclock procesoriaus galite sumažinti savo multiplyer.
Old Lapkritis 1, 2008, 13:27
Donorų grupės

Nebent jūs iš tikrųjų nori overclock kompiuterį, eikite su lėtesniu stuff anyway, tai daug, nebent esate nori Overclock. Be to, aš nepatarčiau 780i chipsetu, jei jums tikrai reikia SLI, P45 yra geresnis vertę, ir truks daug aušintuvas.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Lapkritis 1, 2008, 18:41
Donorų grupės

Jei jūs naudojate E8400 + ir OCing ji per 4.7ghz ar taip, tai nieko daugiau negu DDR 800, yra pinigų švaistymas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Lapkritis 2, 2008, 03:12
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Jei jūs naudojate E8400 + ir OCing ji per 4.7ghz ar taip, tai nieko daugiau negu DDR 800, yra pinigų švaistymas.
wow tikrai? I feel sorry for šių riešutų darbo vietų, kad moka 300 £ + už DDR3 RAM: o
Old Lapkritis 2, 2008, 04:54
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
wow tikrai? I feel sorry for šių riešutų darbo vietų, kad moka 300 £ + už DDR3 RAM: o
DDR3 yra atskiras klausimas. Bet tai vis tiek pinigų švaistymas too. Ji turėtų būti labai gerai padidinti - vėliau. Bet dar ir laikrodžio greitį siūloma dabar yra bus juokinga, kai i7 ritininis aplink. Tai ne P4 dienų, kai greitis svarbiau & PC-2700 -> PC-3200 buvo didelis šuolis. Tik įsijungimas RAM tikrai neturi jokios naudos ne šio žaidimo etapas - It's All About tai daryti kartu su CPU laikyti 1:1 santykis anymore.

Apskritai, kvailas visada bus pirkti brangių aparatūros tiesiog parodyti. Matome, kad su quads, matome, kad su DDR3, matome, kad su multi-TB konfigūracijos su patekęs patiekalas skaičius įstrigo RAID 0, dvigubos 8.800 Ultras kai 8800GT pralenkia kiekvieną iš jų. Jie aparatūros ekvivalentas tie vaikinai, kurie perka automobilius crappy importo ir laikytis Giant spoileriai ant jų ir nežino, kas yra sukimo momentas ir arklio, ar Audiophile 599 $, kuris perka auksą, padengtą kabeliai jo skaitmeninio garso sistemos.

Norėčiau daug, o pasikalbėti, kad nežino nieko apie aparatūros ir papasakoti jam, ką dalys yra geriausia ir kodėl, nei vienas iš tų žmonių, kurie galvoja padidinti savo LCD's atnaujinimo dažnis ir išjungti V-Sync padės jiems XxxXtReMe GAMER. Šie žmonės mano buvimas bane: jie mokosi, jie negali užsičiaupti, ir jie labai patinka leisti pinigus beprasmiška Gizmos.

Štai kodėl svarbu teikti kokybiškas konsultacijas žmonėms, pradedant tarsi OP, nes jei jums po šio dalyko Rūšiuoti pagal įsijungimas forumų ar daugybę kitų vietų žmonės išaugs kai beprotiškas idėjas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Lapkritis 2, 2008, 07:15
Donorų grupės

Tiesą sakant, man patinka, kad anglies, tačiau žinau, kad nebus daug geriau mažai, bet aš vis tiek noriu, bet man pavyko Carm save nustatantis partija ir gauti ne kvaili dalykai, bet man duoti patarimų yra visada geriausią medžiagą, tačiau pridūrė: "Aš geriau už jus" elementas į jį.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Memory faktai neatitinka dydis Installed Memory weedan_ash CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 13 sausis 2009 17:18
Mažas standartas spausdintuvas pest79456 Digital Imaging & Printers 1 28 gruodis 2008 05:26
Pagalba ir pažvelgti vaizdo įrašą perkelti iš standartinės kameros ashmehta Multimedia & Codecs 4 Balandis 25, 2008 05:39
Paimti DVD, o ne standartinio formato, o ne tikri, kurios programos gladrock Multimedia & Codecs 1 2 sausis 2008 11:52
Standartinis Naming Convention DrWatson BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 Lapkritis 23, 2007 18:19
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.