![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atmintis Standartinis dėl Motherboard Hello - I'm currently pastato mano pirmasis kompiuteris. Jei aš būčiau pasirinkti šį plokštė: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 Ir tai atmintis: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Ar galiu būti švaistomi pinigai pasirinkdami su atminties standartas DDR2 800 ir DDR2 atminties sparta 1.000 plokštę? Vietoj to, man reikia eiti su šiuo atmintis: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Na, jei laive tik palaiko DDR2 800MHz tada, jei taikote 25% overclock, kad atmintis bus rodomas 1066MHz. Tačiau ši plokštė yra viena iš geriausių ir jiems tikrai ji palaiko DDR2 1066hmz, Mabey savo discryption buvo parašyta ne su MOBO ankstyvą BIOS metu palaiko tik 1066hmz arba Mabey jos tiesiog parašyta neteisingai. Jei pasirinkote taikyti šį overclock ir dont nessesairly norite overclock procesoriaus galite sumažinti savo multiplyer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebent jūs iš tikrųjų nori overclock kompiuterį, eikite su lėtesniu stuff anyway, tai daug, nebent esate nori Overclock. Be to, aš nepatarčiau 780i chipsetu, jei jums tikrai reikia SLI, P45 yra geresnis vertę, ir truks daug aušintuvas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūs naudojate E8400 + ir OCing ji per 4.7ghz ar taip, tai nieko daugiau negu DDR 800, yra pinigų švaistymas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wow tikrai? I feel sorry for šių riešutų darbo vietų, kad moka 300 £ + už DDR3 RAM: o |
|
| |||
| |||
| Citata:
Apskritai, kvailas visada bus pirkti brangių aparatūros tiesiog parodyti. Matome, kad su quads, matome, kad su DDR3, matome, kad su multi-TB konfigūracijos su patekęs patiekalas skaičius įstrigo RAID 0, dvigubos 8.800 Ultras kai 8800GT pralenkia kiekvieną iš jų. Jie aparatūros ekvivalentas tie vaikinai, kurie perka automobilius crappy importo ir laikytis Giant spoileriai ant jų ir nežino, kas yra sukimo momentas ir arklio, ar Audiophile 599 $, kuris perka auksą, padengtą kabeliai jo skaitmeninio garso sistemos. Norėčiau daug, o pasikalbėti, kad nežino nieko apie aparatūros ir papasakoti jam, ką dalys yra geriausia ir kodėl, nei vienas iš tų žmonių, kurie galvoja padidinti savo LCD's atnaujinimo dažnis ir išjungti V-Sync padės jiems XxxXtReMe GAMER. Šie žmonės mano buvimas bane: jie mokosi, jie negali užsičiaupti, ir jie labai patinka leisti pinigus beprasmiška Gizmos. Štai kodėl svarbu teikti kokybiškas konsultacijas žmonėms, pradedant tarsi OP, nes jei jums po šio dalyko Rūšiuoti pagal įsijungimas forumų ar daugybę kitų vietų žmonės išaugs kai beprotiškas idėjas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant, man patinka, kad anglies, tačiau žinau, kad nebus daug geriau mažai, bet aš vis tiek noriu, bet man pavyko Carm save nustatantis partija ir gauti ne kvaili dalykai, bet man duoti patarimų yra visada geriausią medžiagą, tačiau pridūrė: "Aš geriau už jus" elementas į jį. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Memory faktai neatitinka dydis Installed Memory | weedan_ash | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 13 sausis 2009 17:18 |
| Mažas standartas spausdintuvas | pest79456 | Digital Imaging & Printers | 1 | 28 gruodis 2008 05:26 |
| Pagalba ir pažvelgti vaizdo įrašą perkelti iš standartinės kameros | ashmehta | Multimedia & Codecs | 4 | Balandis 25, 2008 05:39 |
| Paimti DVD, o ne standartinio formato, o ne tikri, kurios programos | gladrock | Multimedia & Codecs | 1 | 2 sausis 2008 11:52 |
| Standartinis Naming Convention | DrWatson | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Lapkritis 23, 2007 18:19 |
| Temos įrankiai | |
| |