![]() |
|
| |||
| |||
| Memory Standarta Motherboard Hello - Es šobrīd ēkas manu pirmo datoru. Ja man bija izvēlēties šo mātesplati: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 Un šī atmiņa: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Vai man jātērē nauda, izvēloties mātesplate ar atmiņu standarta 800 DDR2 un atmiņas ātrumu 1000 DDR2? Tā vietā man jābrauc ar šo atmiņa: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Pateicība. |
|
| |||
| |||
| labi, ja valde atbalsta tikai DDR2 800MHz tad, ja piesakies 25% OVERCLOCK, ka atmiņa darbosies 1066MHz. tomēr šis mātesplatē ir viens no labākajiem un im pārliecinātos, ka atbalsta DDR2 1066hmz, mabey tā discryption tika rakstīti tajā laikā ar MOBO pirmstermiņa bios atbalstīta tikai 1066hmz vai mabey tā tikai rakstveida nepareizi. Ja izvēlaties izmantot šo OVERCLOCK un jūs dont nessesairly vēlaties OVERCLOCK savu cpu var pazemināt multiplyer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja Jums ir patiešām vēlas OVERCLOCK datoru, ej ar lēnāku stuff anyway, tas daudz, ja neesat vēlas OVERCLOCK. Arī es nevarētu ieteikt 780i Chipset, ja Jums ir patiešām nepieciešama SLI atbalstu, P45 ir labāk vērtību, un darbosies daudz vēsākas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja vien jūs izmantojat E8400 + un OCing to pār 4.7ghz, vai arī tā, kaut kas ir lielāks nekā 800 DDR ir naudas izšķiešana.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wow tiešām? Man žēl šo riekstu darba vietas, kas maksā £ 300 + uz DDR3 ram: o |
|
| |||
| |||
| Quote:
Vispār, stulba cilvēki vienmēr nopirkt dārgu aparatūru tikai dižoties. Mēs redzam, ka ar kvadrociklu, mēs redzam, ka ar DDR3, mēs redzam, ka ar vairāku TB uzstādījumus ar briesmīgu plate blīvums iestrēdzis RAID 0, dual 8.800 ultras, kad 8800GT pārspēj katru no tām. Tie ir aparatūras ekvivalentu šos vīrus, kuri pērk crappy ievest automašīnu un pielīmēt milzis spoilers uz tiem, un nezinu, kas griezes moments un jauda ir vai audiofīlu, kas pērk 599 $ apzeltīts kabeļi savu digitālo skaņu sistēma. Es daudz drīzāk runāt ar kādu, kas nezina neko par datortehnikas un viņam kādi daļas ir labākais un kāpēc, nevis vienu cilvēku, kas domā palielināt LCD's atsvaidzināšanas kursu un izslēdzot V-Sync, padara tās XxxXtReMe gamer. Šie cilvēki ir bane savu esamību: tās nav mācās, tie nav apklusti, un viņi absolūti patīk tērēt naudu par bezjēdzīgu Gizmos. Tieši tāpēc ir svarīgi nodrošināt kvalitatīvu padomu cilvēkiem, sākot no, piemēram, OP, kā tad, ja jūs publicējat šāda veida lieta, par overclocking forumi vai neskaitāmas citas vietnes cilvēku uzņemt dažas crazy idejas.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Ja godīgi, es esmu nedaudz, piemēram, ka Carbon, tomēr es zinu, tas nebūs daudz labāk, bet es tomēr gribu, bet man izdevās carm sev nosaka partiju un nesaņem stulba stuff, bet padomu dodu ir vienmēr ir vērtība sīkumi, bez piebilda: "Man ir labāka nekā jūs" raksturs. |