![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Standard pamięci na płytach Hello - I'm obecnie buduje swój pierwszy komputer. Gdybym do wyboru tej płyty głównej: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 I to pamięć: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Czy mam tracić pieniądze wybierając płyta z standard pamięci DDR2 800 i pamięci prędkości DDR2 1000? Zamiast tego, należy iść z tej pamięci: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Dzięki. |
|
| |||
| |||
| również jeżeli pokładzie obsługuje tylko pamięci DDR2 800MHz następnie, jeśli stosuje się 25% overclockingu, że pamięci będą działać na 1066MHz. Ta płyta jednak jest jednym z najlepszych i im pewność, że obsługuje DDR2 1066hmz, Mabey jego discryption został napisany w czasie z Mobo na początku bios obsługiwane tylko 1066hmz lub Mabey jej tylko napisane nieprawidłowo. Jeśli zdecydujesz się na zastosowanie tej overclockingu i dont nessesairly chcą overclockingu naszego procesora można obniżyć multiplyer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli rzeczywiście chcą overclockingu komputera, przejdź z wolniejszym stuff anyway, to dużo, chyba że są chcących Overclock. Ponadto, nie zaleca chipsetem 780i, chyba że są rzeczywiście wymagających wsparcia SLI, P45 jest lepsze i będzie trwał wiele chłodniej.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie używasz E8400 + i OCing go 4.7ghz lub tak, coś wyższego niż DDR 800 to marnotrawstwo pieniędzy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wow naprawdę? I pożałować tych orzechów miejsc pracy, które są płatnicze £ 300 + dla DDR3 RAM: o |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Ogólnie rzecz biorąc, ludzie głupi zawsze kupić overpriced sprzętu tylko pokazać. Widzimy go quad, widzimy go DDR3, widzimy to na multi-TB konfiguracji z straszne półmisek gęstości utkniesz w RAID 0, podwójne 8800 Ultras gdy 8800GT wyprzedza każdy. Są sprzęt równoważny z tych facetów, którzy kupują crappy importu samochodów i trzymać spoilers gigant na nich i nie wiem co jest moment obrotowy i moc, lub Audiophile który kupuje 599 dolarów Gold plated kabli do jego system dźwięku cyfrowego. Chciałbym bardzo, a porozmawiać z kimś, że nie wie nic na temat sprzętu i powiedz mu, jakie części są najlepsze i dlaczego, niż do jednego z ludzi którzy sądzą, zwiększając ich częstotliwość odświeżania na LCD i wyłączyć V-Sync pozwoli im XxxXtReMe GAMER. Ci ludzie są zmora mojego istnienia: nie uczą się, nie zamknął, i bardzo się wydawać pieniądze na zbędne Gizmos. Dlatego ważne jest zapewnienie jakości doradztwa dla osób rozpoczynających działalność, jak PO, tak jakby wysłaniem tego typu rzeczy na forach lub overclockingu wielu innych miejscach ludzie podnieść kilka szalonych pomysłów.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Szczerze mówiąc, jestem trochę podobnie jak węgiel, jednak wiem, że nie będzie dużo lepiej, ale nadal chcą, ale udało się carm sam dół partii, a nie głupie rzeczy, ale daję radę jest zawsze najlepsze rzeczy, bez dodał: "Mam lepszy niż ty" element to. |
![]() |
|
| Zakładki |