![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Memorie standard la Plăci de bază Bună ziua - Sunt în prezent, construirea primul meu calculator. Dacă ar fi să aleg această placa de bază: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 Si asta de memorie: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Mi-ar fi pierzi banii de a alege un placa de bază cu un standard de memorie DDR2 800 şi o viteză de memorie DDR2 1000? În schimb, ar trebui să mă duc cu această memorie: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| şi în cazul în care un consiliu acceptă numai DDR2 800mhz apoi, dacă aplică un 25% overclock de memorie care va rula la 1066mhz. Totuşi, aceasta placa de bază este una din cele mai bune şi a im-vă sprijină DDR2 1066hmz, mabey sale discryption a fost scris la momentul cu mobo de timpuriu bios doar sprijinit 1066hmz sau mabey sale doar scris incorect. Dacă aţi ales să aplice acest overclock si tu dont nessesairly dori să overclock, procesorul a putea inferior său multiplyer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu eşti de fapt, doresc să overclock pe computer, du-te cu mai incet lucrurile, oricum, este o mulţime cu excepţia cazului în care vi se vor să Overclock. De asemenea, nu as recomanda 780i chipset-ul, cu excepţia cazului în care vă sunt de fapt care necesită sprijin SLI, un P45 valoare este mai bine, şi va rula mult mai răcoare.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu folosiţi un E8400 + şi OCing-l peste 4.7ghz sau cam asa ceva, ceva mai mare decât DDR 800 este o risipă de bani.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wow cu adevărat? Imi pare rau pentru aceste locuri de muncă de nuci, care sunt plătitoare de £ 300 + pentru DDR3 RAM: o |
|
| |||
| |||
| Citat:
În general, oamenii prost va cumpăra mereu overpriced hardware doar pentru a scoate în evidenţă. Ne vedem cu quads, am văzut-o cu DDR3, am văzut-o cu multi-TB setup oribil platou cu densitate blocat în RAID 0, dual 8800 Ultras când 8800GT surclasează fiecare dintre ele. Acestea sunt elementele de hardware echivalent de tipi care cumpără nasol de import autoturisme şi stick gigant spoilers pe ele şi nu ştiu ce sunt de cuplu sau de cai putere, sau de audiophile care cumpără 599 dolari placate cu aur de cabluri pentru sistemul de sunet digital. Mi-ar destul de mult de vorba cu cineva care nu ştie nimic despre hardware si spune-i ce piese sunt cele mai bune si de ce, de la unul dintre oamenii care cred că creşterea lor LCD de rata de reîmprospătare şi dezactivarea V-Sync va face ei un XxxXtReMe Gamer. Aceste persoane sunt de ucidere din existenţa mea: ele nu se afla, ele nu taci, şi ei iubesc absolut bani de buzunar pe sens Gizmos. De aceea, este important de a oferi consultanţă de calitate pentru oameni ca incepand de la OP, ca şi cum ai posta acest lucru la fel de overclocking forum sau a unui număr vast de alte site-uri de persoane vor ridica unele idei nebun.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ca sa fiu sincer, eu sunt un pic asa de carbon, însă ştiu că nu va fi mult mai bine, dar eu încă mai vreau, dar am reuşit să mă carm jos mult şi nu ne-am lucruri de prost, dar se dau sfaturi întotdeauna cele mai bune lucruri valoare, fără a adăugat: "Am mai bine decât tine" element de la acesta. |