menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Čo sa pamäte štandardu naozaj?

Reply

Thread Tools
Old 1 novembra 2008, 08:57
Člen Skupina

Default Čo sa pamäte štandardu naozaj?

Pamäť štandard na Základné dosky
Dobrý deň - som v súčasnosti budova môj prvý počítač.

Kdybych sa rozhodnete túto základnú dosku:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024
A táto spomienka:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145

Mohol som byť plytvanie peniazmi výberom doske s pamäťou štandardu DDR2 800 a DDR2 pamäte rýchlosťou 1000?

Namiesto toho by som mal ísť s týmto pamäť:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122

Vďaka.
Old 1 novembra 2008, 10:32
Darcu Skupina

aj v prípade, že doska podporuje len DDR2 800MHz potom keď uplatňuje 25% přetaktování, ktoré pamäte pobeží na 1066MHz. Avšak táto základná doska je jedným z najlepších a im Určite ju podporuje DDR2 1066hmz, mabey svoje discryption bol napísaný v čase, keď sa na začiatku roka Mobo bios podporovaný iba 1066hmz alebo mabey práve jeho písomné nesprávne. ak ste sa rozhodli využiť túto přetaktování a dont nessesairly chcú přetaktování procesoru môžete znížiť svoje multiplyer.
Old 1 novembra 2008, 13:27
Darcu Skupina

Ak nie ste skutočne chcú přetaktovávat počítač, ísť s pomalší veci akokoľvek, je veľa, ak sa chcú přetaktovávat. Aj já jsem nechtěl odporučiť 780i chipset, ak sú skutočne vyžadujú podporu SLI, P45 je lepšia hodnota, a bude trvať veľa chladnější.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 1 novembra 2008, 18:41
Darcu Skupina

Ak nie ste s použitím E8400 + a OCing to 4.7ghz alebo tak niečo vyššia ako DDR 800 je plytvanie peniazmi.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 2 novembra 2008, 03:12
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Ak nie ste s použitím E8400 + a OCing to 4.7ghz alebo tak niečo vyššia ako DDR 800 je plytvanie peniazmi.
wow fakt? i ľutovať táto matica pracovných miest, ktoré sú platobné 300liber + pre DDR3 RAM: o
Old 2 novembra 2008, 04:54
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Spencer2004 View Post
wow fakt? i ľutovať táto matica pracovných miest, ktoré sú platobné 300liber + pre DDR3 RAM: o
DDR3 je samostatný problém. Ale je to stále príliš plytvaniu peniazmi. Je potrebné dávať dobrý zvýšiť - nakoniec. Ale zatiaľ a hodiny ponúkané rýchlosti sú teraz bude k smíchu, keď okolo I7 rolích. Nie je to na P4 dní pri rýchlosti záležalo & PC-2700 -> PC-3200 bol veľký skok. Iba přetaktování RAM naozaj nemá žiadny úžitok na v tejto fáze hry - Je to asi robí to v kombinácii s CPU udržiavať pomer už 1:1.

Všeobecne možno povedať, že hlúpi ľudia budú vždy kupovat předražený hardware len na odiv. Vidíme, že sa štvorposteľové izby, vidíme, že s DDR3, vidíme, že s multi-TB zostavách s hroznou taniere hustoty uviazli v RAID 0, duální 8800 Ultras keď prekoná 8800GT každého z nich. Jedná sa o hardvérové ekvivalent tých ľudí, ktorí nakupujú mizerný dovoz automobilov a držať obrie spoilery na nich a neviete aký moment alebo koní sú alebo Audiophile, ktorí si kúpia $ 599 zlatých a káble pre svoje digitálny zvukový systém.

Bol by som oveľa radšej hovoriť s niekým, že nevie nič o hardvéri a povedzte mu, aké časti sú najlepšie a prečo, ako to jeden z ľudí, ktorí si myslia, zvýšenie ich LCD je obnovovacia frekvencia a vypnutie V-Sync umožní im XxxXtReMe gamer. Tí ľudia sú prokletí svojej existencie: nemajú učiť, nemajú držať hubu, a absolútne milujú vynakladania peňazí na zbytočné Gizmos.

To je dôvod, prečo je to dôležité poskytnúť kvalitné poradenstvo ľuďom, ktorí začínajú sa ako OP, ako by ste po takú vec, o přetaktování fór alebo nespočetných ďalších lokalít budú ľudia vyzdvihnúť nejaké bláznivé nápady.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 2 novembra 2008, 07:15
Darcu Skupina

Ak chcete byť úprimný, som trochu rád, že Carbon, ale viem, že nebude ďaleko lepšie, ale stále chcem, ale já se podařilo Carme sám hodně dole, a nie dostať hlúpe veci, ale radu dávam, je vždy najlepšie hodnota veci, bez toho, aby dodal: "Mám lepší ako ty" prvkom, ktorý ju.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť weedan_ash Procesory, základné dosky & RAM 3 13. január 2009 17:18
Malé štandardné tlačiarne pest79456 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 28. decembra 2008 05:26
Pomoc pri pohľade na video sa prenášajú z štandardné kamery ashmehta Multimedia & Kodeky 4 25. apríl 2008 05:39
Stiahnuté DVD, ktoré nie sú v štandardnom formáte, ktoré nie sú istí, ktoré program gladrock Multimedia & Kodeky 1 2. januára 2008 11:52
Štandardné Naming Convention DrWatson Všeobecné Software Chat 3 23. novembra 2007 18:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.