![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pamäť štandard na Základné dosky Dobrý deň - som v súčasnosti budova môj prvý počítač. Kdybych sa rozhodnete túto základnú dosku: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 A táto spomienka: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Mohol som byť plytvanie peniazmi výberom doske s pamäťou štandardu DDR2 800 a DDR2 pamäte rýchlosťou 1000? Namiesto toho by som mal ísť s týmto pamäť: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Vďaka. |
|
| |||
| |||
| aj v prípade, že doska podporuje len DDR2 800MHz potom keď uplatňuje 25% přetaktování, ktoré pamäte pobeží na 1066MHz. Avšak táto základná doska je jedným z najlepších a im Určite ju podporuje DDR2 1066hmz, mabey svoje discryption bol napísaný v čase, keď sa na začiatku roka Mobo bios podporovaný iba 1066hmz alebo mabey práve jeho písomné nesprávne. ak ste sa rozhodli využiť túto přetaktování a dont nessesairly chcú přetaktování procesoru môžete znížiť svoje multiplyer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nie ste skutočne chcú přetaktovávat počítač, ísť s pomalší veci akokoľvek, je veľa, ak sa chcú přetaktovávat. Aj já jsem nechtěl odporučiť 780i chipset, ak sú skutočne vyžadujú podporu SLI, P45 je lepšia hodnota, a bude trvať veľa chladnější.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nie ste s použitím E8400 + a OCing to 4.7ghz alebo tak niečo vyššia ako DDR 800 je plytvanie peniazmi.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| wow fakt? i ľutovať táto matica pracovných miest, ktoré sú platobné 300liber + pre DDR3 RAM: o |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Všeobecne možno povedať, že hlúpi ľudia budú vždy kupovat předražený hardware len na odiv. Vidíme, že sa štvorposteľové izby, vidíme, že s DDR3, vidíme, že s multi-TB zostavách s hroznou taniere hustoty uviazli v RAID 0, duální 8800 Ultras keď prekoná 8800GT každého z nich. Jedná sa o hardvérové ekvivalent tých ľudí, ktorí nakupujú mizerný dovoz automobilov a držať obrie spoilery na nich a neviete aký moment alebo koní sú alebo Audiophile, ktorí si kúpia $ 599 zlatých a káble pre svoje digitálny zvukový systém. Bol by som oveľa radšej hovoriť s niekým, že nevie nič o hardvéri a povedzte mu, aké časti sú najlepšie a prečo, ako to jeden z ľudí, ktorí si myslia, zvýšenie ich LCD je obnovovacia frekvencia a vypnutie V-Sync umožní im XxxXtReMe gamer. Tí ľudia sú prokletí svojej existencie: nemajú učiť, nemajú držať hubu, a absolútne milujú vynakladania peňazí na zbytočné Gizmos. To je dôvod, prečo je to dôležité poskytnúť kvalitné poradenstvo ľuďom, ktorí začínajú sa ako OP, ako by ste po takú vec, o přetaktování fór alebo nespočetných ďalších lokalít budú ľudia vyzdvihnúť nejaké bláznivé nápady.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Ak chcete byť úprimný, som trochu rád, že Carbon, ale viem, že nebude ďaleko lepšie, ale stále chcem, ale já se podařilo Carme sám hodně dole, a nie dostať hlúpe veci, ale radu dávam, je vždy najlepšie hodnota veci, bez toho, aby dodal: "Mám lepší ako ty" prvkom, ktorý ju. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť | weedan_ash | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Malé štandardné tlačiarne | pest79456 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 28. decembra 2008 05:26 |
| Pomoc pri pohľade na video sa prenášajú z štandardné kamery | ashmehta | Multimedia & Kodeky | 4 | 25. apríl 2008 05:39 |
| Stiahnuté DVD, ktoré nie sú v štandardnom formáte, ktoré nie sú istí, ktoré program | gladrock | Multimedia & Kodeky | 1 | 2. januára 2008 11:52 |
| Štandardné Naming Convention | DrWatson | Všeobecné Software Chat | 3 | 23. novembra 2007 18:19 |
| Thread Tools | |
| |