![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Меморија Стандардно на матичној плочи Поздрав - Ја сам тренутно зграде мој први компјутер. Ако ми је да изаберете ову матичну плочу: хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813188024 И ову меморију: хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16820231145 Да ли бисте се троши новац по избору матичне плоче са меморы стандард ДДР2 800 и ДДР2 меморије брзине 1000? Уместо тога, треба да идем са овим меморија: хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16820231122 Хвала. |
|
| |||
| |||
| добро ако је заједница подржава само ДДР2 800мхз онда ако важе 25% оверцлоцк меморије која ће радити на 1066мхз. Међутим ова матична плоча један је од најбољих и свакако им га подржава ДДР2 1066хмз, мабеы својим дисцрыптион је писан у време са Рани мобо БИОС подржава само 1066хмз или мабеы његова написана само на погрешан начин. Ако сте изабрали да се пријавите ову оверцлоцк и те донт нессесаирлы желите оверцлоцк вашег ЦПУ можете нижа мултиплыер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Осим ако се заиста желе оверцлоцк вашег рачунара, идите са споријим стуфф Аныуаы, она пуно осим ако се желе Оверцлоцк. Такође, не бих препоручити 780и цхипсет, осим ако се заиста потребна сли подршка, а П45 је боље вредности, те ће се покренути много хладњак.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Осим ако не користите Е8400 + и ОЦинг је преко 4.7гхз или је тако, нешто већи од 800 ДДР је расипање новца.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Вау стварно? Осјећам се извињавамо за ове послове орах који су уплатом £ 300 + за ДДР3 рам: о |
|
| |||
| |||
| Куоте:
У принципу, људи ће увек глупо купити оверприцед хардвера само да покаже. Видимо га четворци, видимо да са ДДР3, видимо да са мулти-ТБ инструмента са ужасни пладњу густоће заглави у РАИД 0, дуал 8800 Ултрас када 8800ГТ надмаши сваки појединац. Они су хардвера еквивалент од оних момци који купују јебани увоз аутомобила и стицк џин Споилерс на њих и не знам шта момента или коњских се или аудиофилски ко купи 599 $ злато позлаћен каблове за свој дигитални звучни систем. Ја би пуно радије разговарати са неким који не знају ништа о хардверу и реците му што делови су најбољи и зашто, него да један од људи који мисле да повећањем њихове ЛЦД'с стопа освежавања и искључивања В-Сынц учиниће им КсксксКстРеМе Гамер. Ти људи су пропаст мог постојања: не уче, не шути, и они воле апсолутно бескорисно трошење новца на Гизмос. Зато је важно обезбедити квалитетан савет за људе који почињу се као ОП, као да сте овај пост врста Оверцлоцкинг ствар на форумима или безброј других веб места људи ће покупити неке луда идеја.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Да будем искрен, ја сам мало тако Царбон, али знам да неће бити много боље, али ја још увек желим, али сам успела царм себе пуно доле, а не добили глупе ствари, него дајем савет је увек најбољи вредност ствари, без додао "Ја сам бољи од тебе" елемента на њега. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Обавијештени Меморы не одговара Износ Инсталлед Меморы | уеедан_асх | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13 јануар 2009 17:18 |
| Мала стандардни принтер | пест79456 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 28 децембар 2008 05:26 |
| Помоћ у гледам видео је пренесена из стандардне камере | асхмехта | Мултимедија и кодеци | 4 | 25 април 2008 05:39 |
| Доунлоадед ДВД, а не у стандардном облику, не знам који програм | гладроцк | Мултимедија и кодеци | 1 | 2 јануар 2008 11:52 |
| Стандард наминг конвенције | ДрУатсон | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 23 новембар 2007 18:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |