![]() |
|
| |||
| |||
| Hafıza Standart Anakart üzerinde Merhaba - Ben şu anda ilk bilgisayar bina var. Eğer bu anakart tercih etti: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 Ve bu hafıza: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 DDR2 800 bellek standart ve DDR2 1000 bellek hızı ile anakart seçerek para harcıyorsun Ben misin? Bunun yerine, bu hafıza ile gitmeli: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| iyi bir yönetim kurulu sadece sonra bir% 25 overclock bellek 1066MHz'a çalıştırılacak olacaktır geçerli DDR2 800MHz destekler. Ancak bu anakart en iyi ve emin bir DDR2 1066hmz, mabey kendi discryption destekler Sohbet ve mobo erken BIOS ile aynı anda yalnızca 1066hmz veya mabey desteklenen yazılmıştır olan sadece yanlış yazılmış. Bu overclock uygulamak için seçtim ve nessesairly you multiplyer düşürebilirsiniz CPU overclock istiyorum dont. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçekten bilgisayarınızı overclock için, yavaş şeylerle zaten gitmek isteyen sürece, bu bol sürece overclock isteyen vardır. Eğer gerçekten SLI desteği gerektiren vardır Ayrıca, i ve 780i yonga seti tavsiye etmem, bir P45 daha iyi bir değeri ve bir çok serin çalışır.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir E8400 kullandığınız takdirde + ve üzerinde 4.7ghz veya bu OCing, herhangi DDR 800 daha yüksek para kaybıdır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| vay gerçekten mi? Üzgünüm ki 300 YTL ödeyerek bu somun işleri için üzülüyorum + DDR3 bellek için: o |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Genel olarak, aptal insanlar her zaman sadece hava atmak için overpriced donanım satın alacak. Biz karo ile, DDR3 ile görürseniz, çok görmek-TB kurulumları korkunç plak yoğunluğu RAID 0, çift 8800 Ultras takıldım ile görmek zaman 8800GT her biri iyi performans. Onlar rezil ithal araba almak ve bunlar üzerinde dev spoiler stick ve bilmiyorsanız bu adam donanım denk ne tork ve beygir gücü, ya da kim onun dijital ses sistemi için 599 $ altın kaplama kabloları satın ses vardır. Ben daha ziyade bu donanım hakkında bir şey bilmiyor ve parçaları en iyi ve neden bir kendi LCD's yenileme hızı artan ve V kapatmak-senkron bir XxxXtReMe bunları yapacak çok insan daha vardır söyle ona birisiyle konuşmak da Oyun. Bu insanlar benim varlığı ve yıkım vardır: bu bilgi yoktur, ancak kapalı değildir ve kesinlikle anlamsız Gizmos para harcama seviyorum. Bu yüzden insanlar OP gibi başlayan kalite danışmanlık sağlamak için önemlidir, as if you veya forumlarda overclock bir diğer sitelerde insanların sayısız bazı çılgın fikirlerini almak üzere bir şey bu tür yazı's.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| , Ben bu Karbon Ancak bunu çok daha iyi olup olmadığını öğrenmek gibi küçük, dürüst olmak gerekirse ama ben yine de istiyorum, ama ben ve aptalca şeyler almak çok kendimi değil aşağı carm başardı, ama vermek tavsiyem her zaman en iyi değer şeyler, bir şekilde "Ben daha da sözlerine ekledi daha size" elemanı. |
![]() |
|
| Bookmarks |