![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Пам'ять Стандартно на материнській платі Привіт - я в даний час будує мій перший комп'ютер. Якби мені довелося вибирати цю материнську плату: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813188024 І ця пам'ять: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231145 Чи стане мені витрачати гроші, вибираючи материнську плату з пам'яттю стандарту DDR2 800 і швидкість роботи пам'яті типу DDR2 1000? Замість цього, я повинен йти з цією пам'яттю: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820231122 Спасибо. |
|
| |||
| |||
| добре, якщо б Рада підтримує тільки DDR2 800MHz Тоді, якщо ви застосуєте 25% розгін, що пам'ять буде працювати на 1066 МГц. Однак ця материнська плата є однією з найкращих і їм впевнений, що підтримує DDR2 1066hmz, Mabey discryption свою була написана в той час з раннього BIOS системних плат підтримують тільки 1066hmz або Mabey свої щойно написані неправильно. Якщо ви вирішили застосувати цю розгону і ви не хочете nessesairly розганяти ваш процесор Ви можете істотно знизити свої multiplyer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви дійсно бажають розігнати комп'ютер, піти з тим повільніше Stuff всякому разі, це багато, якщо ви не бажають розгону. Крім того, я б не рекомендував 780i чіпсеті, якщо ви дійсно вимагає Підтримка SLI, P45 є кращим значенням, і буде багато бігати кулера.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не використовуєте E8400 + і OCing It Over 4.7ghz або так, все, що вище, ніж DDR 800 є марною тратою грошей.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Wow насправді? Мені шкода цих гайка робіт, які платять £ 300 + для оперативної пам'яті DDR3: O |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Загалом, дурні люди будуть завжди купувати завищені апаратні тільки напоказ. Ми бачимо це з квадрациклів, ми розглядаємо його з DDR3, ми розглядаємо його з Multi-ТБ установок з жахливою щільності магнітних пластин застрягли в RAID 0, Dual 8800 Ultras коли 8800GT перевершує по кожному з них. Вони є апаратні еквівалент тих хлопців, які купують Crappy автомобілі імпорт і палицею гігантських спойлерів на них і не знаю, що крутного моменту або кінських сил є або аудіофілов, хто купує $ 599 позолочені кабелі для його цифровою звуковою системою. Я б скоріше говорити комусь, що нічого не знає про апаратне і сказати йому, які частини є ефективними і чому, ніж один з тих, хто думає, збільшення їх частоти РК та вимкнення V-Sync дозволить їм XxxXtReMe Gamer. Ці люди є прокляттям моєму житті: вони не вчаться, вони не замкнені, і вони абсолютно люблю витрачати гроші на безглузде штучок. Ось чому так важливо забезпечити якість консультування люди починали як ФП, як якби ви пост таку річ на розгін форумах або безлічі інших людей, сайти будуть забрати деякі божевільні ідеї.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Якщо чесно, я трохи схожий, що вуглець, однак я знаю, що буде не набагато краще, але я все одно хочу його, але мені вдалося К.А.Р.М. себе вниз багато і не отримаєте дурні речі, але я даю рада є Завжди краще значення речі, без додавання "Я краще, ніж ви" елемент. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зазначені пам'яті не відповідає обсяг встановленої пам'яті | weedan_ash | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 січня 2009 17:18 |
| Малі стандартний принтер | pest79456 | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 грудня 2008 05:26 |
| Допомога в пошуку по відео's переведений з камери стандартного | ashmehta | Мультимедіа & кодеки | 4 | 25 квітня 2008 05:39 |
| Звантажені DVD, а не в стандартному форматі, не впевнені, яка програма | gladrock | Мультимедіа & кодеки | 1 | 2 січня 2008 11:52 |
| Стандартний Naming Convention | DrWatson | General Software чат | 3 | 23 листопада 2007 18:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |