![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám Dell D600 a Latituted zde http://reviews.cnet.com/laptops/dell...-30957345.html to říká, že technologie je RAM DDR SDRAM, říká, že paměť specifikace dodržování je DDR266/PC2100. Jaký druh paměti mám dostat, pokud se říká, že? Vím, jak nainstalovat Prostě nechci zkazit a koupit nesprávný typ paměti. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cokoli tady by měl fungovat v pohodě.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
http://www.newegg.com/Store/SubCateg...=Laptop-Memory |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo umožňuje jasné, pár věcí se! Ano kanoakavirus máte pravdu, že je notebook paměti, že je potřebuje Přenosný počítač, který podporuje max 2gigs, takže byste měli zkontrolovat, jaké množství již máte Pokud se dostanete 1gig jen další z téhož To musí být DDR ne DDR2 Tento bude pracovat perfektní
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaký je nejlepší způsob OS / Computer dostat? | MadHatter | Obecné Software Chat | 4 | 20.října 2009 12:56 |
| Jaký software je to? | luqmoon | Obecné Software Chat | 4 | 25. ledna 2009 17:06 |
| Instalace nového ram a není jistě, zda je to správné | mpenney | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 9. září 2008 15:01 |
| Jaký typ napájení potřebuji? | Insaneman1731 | Případy & Napájecí zdroje | 8 | 25. prosince 2007 16:12 |
| Jaký typ počítače máte? | GKNY | Obecné Hardware Chat | 39 | 30. srpna 2007 13:23 |
| Thread Nástroje | |
| |