![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu Dell Latituted D600 ir čia http://reviews.cnet.com/laptops/dell...-30957345.html ji sako, kad atminties technologija DDR SDRAM, ji sako, kad atminties specifikacijos laikymasis yra DDR266/PC2100. Kokios atminties turėčiau gauti, jei jis sako, kad? Aš žinau, kaip įdiegti "Aš tiesiog nenoriu bałagan ir pirkti klaidingą tipo atminties. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet kas čia turėtų veikti gerai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
http://www.newegg.com/Store/SubCateg...=Laptop-Memory |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teisė leidžia matyti keletą dalykų, iki! Taip kanoakavirus Jūs teisingai tai Laptop Memory jis / ji turi Tai nešiojamas kompiuteris palaiko ir 2gigs Max todėl reikia patikrinti, kokia suma jau turite Jei 1gig tik dar vienas to paties vienas Ji turi būti DDR ne DDR2 Šitas veiks puikiai
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Koks yra geriausias rūšies OS / Computer gauti? | Madhatter | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 20 spalis 2009 12:56 |
| Kokia programinė įranga yra? | luqmoon | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 25 sausis 2009 17:06 |
| Diegti naujas RAM ir nėra tikras, ar tai tinkama natūra | mpenney | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 9 | 9 rugsėjis 2008 15:01 |
| Kokio maitinimo reikia? | Insaneman1731 | Cases & Power Supplies | 8 | 25 gruodis 2007 16:12 |
| Kokį kompiuterį turite? | GKNY | General Hardware Chat | 39 | Rugpjūtis 30, 2007 13:23 |
| Temos įrankiai | |
| |