![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám Dell D600 a Latituted tu http://reviews.cnet.com/laptops/dell...-30957345.html to hovorí, že technológia je RAM DDR SDRAM, hovorí, že pamäť špecifikácie dodržiavanie je DDR266/PC2100. Aký druh pamäti mám dostať, ak sa hovorí, že? Viem, ako nainštalovať Jednoducho nechcem pokaziť a kúpiť nesprávny typ pamäte. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čokoľvek tady by mal fungovať v pohode.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
http://www.newegg.com/Store/SubCateg...=Laptop-Memory |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Právo umožňuje jasné, pár vecí sa! Áno kanoakavirus máte pravdu, že je notebook pamäti, že potrebuje Prenosný počítač, ktorý podporuje max 2gigs, takže by ste mali skontrolovať, aké množstvo už máte Ak sa dostanete 1GIG len ďalší z toho istého To musí byť DDR ne DDR2 Tento bude pracovať perfektný
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký je najlepší spôsob OS / Computer dostať? | MadHatter | Všeobecné Software Chat | 4 | 20.října 2009 12:56 |
| Aký software je to? | luqmoon | Všeobecné Software Chat | 4 | 25. januára 2009 17:06 |
| Inštalácia nového ram a nie je iste, či je to správne | mpenney | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 9. septembra 2008 15:01 |
| Aký typ napájanie potrebujem? | Insaneman1731 | Prípady & Napájacie zdroje | 8 | 25. decembra 2007 16:12 |
| Aký typ počítača máte? | GKNY | Všeobecné Hardware Chat | 39 | 30. augusta 2007 13:23 |
| Thread Tools | |
| |