![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам Делл Латитутед Д600 и овде хттп://ревиеус.цнет.цом/лаптопс/делл...-30957345.хтмл он тврди да је РАМ-а технологија је ДДР СДРАМ, она каже да спецификација меморије је ДДР266/ПЦ2100 складу. Коју врсту меморије треба да добијем, ако он тврди да је? Знам како да инсталирате једноставно не желе да се неред и купити погрешну врсту меморије. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Било шта овде би требало да раде добро.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
хттп://ууу.неуегг.цом/Сторе/СубЦатег...=Лаптоп-Меморы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право дозвољава се јасно пар ствари! Да каноакавирус сте тачно је лаптопа меморије он / она треба Лаптоп који подржава максимално од 2гигс тако да треба проверити да оно што износ већ Ако 1гиг само добити још један исти То мора бити ДДР не ДДР2 Ово ће радити савршено
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Која је најбоља врста ОС / компјутерска да добијете? | МадХаттер | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 20. Окт 2009 12:56 |
| Какав је то софтвер? | лукмоон | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 25 јануар 2009 17:06 |
| Инсталирање нових овна и не сигуран ако то право врсте | мпеннеы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 9. септембра 2008 15:01 |
| Какав напајање требам? | Инсанеман1731 | Цасес & Поуер Супплиес | 8 | 25 децембар 2007 16:12 |
| Какав компјутер имате? | ГКНЫ | Генерал Хардуаре Цхат | 39 | 30 аугуст 2007 13:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |