![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я Latituted Dell D600 і тут http://reviews.cnet.com/laptops/dell...-30957345.html вона каже, що це технологія пам'яті DDR SDRAM, вона каже, що дотримання пам'яті специфікації DDR266/PC2100. Який тип пам'яті я повинен отримати, якщо він говорить? Я знаю, як встановлювати я просто не хочу псувати і купити неправильний тип пам'яті. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що завгодно тут повинна працювати нормально.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
http://www.newegg.com/Store/SubCateg...=Laptop-Memory |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Право що дозволяє чітко де-не-Up! Так kanoakavirus Ви маєте рацію це ноутбук пам'яті він / вона потребує Цей ноутбук підтримує максимуму 2gigs тому ви повинні перевірити, яка сума у вас вже є Якщо 1gig просто отримати ще одна з тієї ж Вона повинна бути DDR НЕ DDR2 Цей буде працювати досконалого
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який кращий вигляд OS / комп'ютера, щоб отримати? | Madhatter | General Software чат | 4 | 20 жовтня 2009 12:56 |
| Яке програмне забезпечення це таке? | luqmoon | General Software чат | 4 | 25 січня 2009 17:06 |
| Встановлення нових ОЗУ і не впевнені, чи є правильною | mpenney | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 9 вересня 2008 15:01 |
| Яке джерело живлення потрібен? | Insaneman1731 | Справа & блоки живлення | 8 | 25 грудня 2007 16:12 |
| Який комп'ютер у вас є? | GKNY | Генеральний обладнання чат | 39 | 30 серпня 2007 13:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |